Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pelaajavirta vie ulos Tottenhamista – Nuno Espirito Santo: ”ei ole minun tehtäväni vakuuttaa pelaajia pelaamaan”

Nuno Espirito Santo
AOP

Tottenhamilla on sunnuntaina edessään Valioliiga kohtaaminen manageri Nuno Espirito Santon vanhaa seuraa Wolverhampton Wanderersia vastaan. Ottelun alla faneja ja manageria itseään mietityttää kuitenkin erityisesti kahden Spurs-pelaajan tilanne.

Otsikoissa viime aikoina viihtynyt Harry Kane sekä ranskalainen huippusiirto Tanguy Ndombele haaveilevat molemmat siirrosta toisaalle. Nuno kommentoi miesten lähtöhaluja sekä mahdollista pelaamista lehdistötilaisuudessa perjantai-iltana.

”Ei ole minun tehtäväni vakuuttaa pelaajia pelaamaan Tottenhamille. Minun tehtäväni on valmistaa heidän pelaamaan Tottenhamille.”

Ndombele siirtyi lontoolaisseuraan vuonna 2019 Lyonista noin 54 miljoonan punnan siirtosummalla. Ranskalainen on kuitenkin muun muassa SkySportsin mukaan esittänyt seuralle jo useamman kerran pyynnön siirrostaan. Nyt Nunon alaisuudessa mies on jäädytetty lähestulkoon kokonaan joukkueen avauskokoonpanon ulkopuolelle, joten ei suuri ihmekään, että mies halajaa maisemanvaihtoa.

Ndombele on luontainen lahjakkuus, ja mikä ikinä seura hänen huippuvireensä saakaan kaivettua esiin, saa miehestä yhden Euroopan parhaista keskikenttäpelaajista. Tottenhamissa tätä huippuvirettä ei ole löytynyt ja Nuno onkin sanonut, ettei juuri nyt ole hänen suunnitelmissaan ”oikea aika ranskalaiselle.”

Manageri peräänkuulutti myös ranskalaisen omaa motivaatiota Spursissa pelaamista kohtaan: ”en halua mennä yksityiskohtiin, mutta motivaation tulee tulla myös häneltä itseltään”. Motivaatio miehellä saattaa ymmärrettävästi olla hukassa, sillä ranskalaista ei nimetty joukkueen kokoonpanoon Valioliigan avausottelussa tai kuluneen viikon Konferenssiliigan karsintaottelussa laisinkaan

Harry Kanen tilanne ei taida kenellekään olla enää epäselvä. Mies haluaa lähteä ja on yrittänyt puskea siirtoaan Manchester Cityyn. Tottenham ei kuitenkaan neuvotteluissa taivu ja Nuno vakuuttaa ympäripyöreillä kommenteilla kaiken olevan hyvin.

”Hän harjoitteli tänään hyvin ja hän on parempi kuin eilen. Se on jatkuva kehitysprosessi.”

Englannin maajoukkuekapteenia ei vielä ole tällä kaudella nimetty Spursin ottelukokoonpanoon, eikä varmaa ole vielä sunnuntainkaan pelaaminen. Vaikka harjoitukset joukkueen kanssa ovat kesän jäljiltä jääneet Kanella vähäisiksi, myönsi Nuno, ettei miehen peluuttamisessa ole kyse pelkästään fyysisestä kunnosta.

”Meidän tulee ottaa huomioon kaikki eri tekijät kaikkien pelaajien kohdalla. Harry on yksi tapaus lisää, missä joudumme pohtimaan ja harkitsemaan pelaamista.”

Tottenhamin ja Wolvesin välinen ottelu pelataan sunnuntaina neljältä Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga