Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

HJK ei onnistunut tekemään yllätystä Turkissa – Jatkohaaveet edelleen elossa

HJK Mestarien liiga karsinnat
AOP

Helsingin Jalkapalloklubi ei onnistunut yllättämään torstai-illan Eurooppa-liigan karsintojen viimeisen pudotuspelikierroksen avausottelussa turkkilaista Fenerbachea. Turkin suurseura vei kamppailun numeroin 1-0.

Avausjaksolla Fenerbache oli selvästi ottelun hallitseva osapuoli, kun HJK taas tuli otteluun huomattavasti varovaisemmalla asenteella. Fiksusti pelannut HJK onnistui pitämään turkkilaiset pois pahimmilta maalipaikoilta ensimmäisen kahdenkymmenen minuutin aikana. HJK:n paras maalipaikka koko ottelussa nähtiin, kun Jair pääsi kokeilemaan noin 15 metristä, mutta hänen volley-laukauksensa karkasi helsinkiläisten kannalta valitettavasti yli maalin.

Arsenalista turkkilaisten riveihin siirtynyt supertähti Mezut Özil sai huippupaikan, mutta hänen laukauksensa suuntautui kuitenkin takatolpasta ohi. Puoliajan lopulla HJK:n päädyssä oli kaksikin tilannetta, josta turkkilaiset vaativat rangaistuspotkua, mutta helsinkiläisten onneksi kummastakaan tilanteesta pilkkua ei vihelletty.

Gümüskayan veto yllätti Tånnanderin

Toisella puoliajalla Fenerbache viimein sai kovan painostuksen päätteeksi pallon ohi HJK-vahti Jakob Tånnanderin. Tånnander sijoittui tilanteessa hieman liikaa etutolpalle ja takanurkkaan suuntautuneeseen laukaukseen hän ei pystynyt enää venymään.

HJK ei toisella puoliajalla päässyt vaarallisille tekopaikoille, mutta toiseen osaotteluun 1-0 tappio jätti varsin maukkaat lähtökohdat. Toinen osaottelu pelataan Helsingissä ensi viikolla ja otteluparin voittaja pääsee mukaan Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. HJK on jo varmistanut lohkopaikan Konferenssiliigaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga