Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Katso: Real Betisin uusimman siirron luova julkistusvideo kerää ylistystä – ”Game over, Real Betis on voittanut”

German Pezzella
AOP

Real Betis viimeisteli argentiinalaisen German Pezzellan siirron seuraan myöhään torstai-iltana. Mies palaa seuraan neljän vuoden tauon jälkeen. Itse siirron lisäksi sosiaalisessa mediassa on kerännyt ylistystä seuran tapa julkistaa siirto. Seura julkaisi nimittäin twitter-tilillään Grand Theft Auto videopelistä inspiroituneen julkistusvideon.

Videolla Betisin hyökkääjätähti Aitor Ruibal esiintyy GTA videopelin hahmona ja suorittaa pelille tyypilliseen tapaan tehtävää. Ruibal suorittaa tehtävän vaiheita ja päätyy lopuksi Real Betisin kotistadionille Benito Villamarinille. Mies viimeistelee tehtävän ojentamalle Betisin pelipaidan seuran uusimmalle hankinnalle Pezzellalle. Video päättyy tekstiin ”Tehtävä suoritettu: siirto onnistunut”.

Mikäli video ei näy, näet se täältä.

Video on kerännyt sosiaalisessa mediassa valtavaa suosiota ja kirjoitushetkellä videolla on twitterissä jo 1,7 miljoonaa katselukertaa ja lähes 47 tuhatta tykkäystä. Sen verran paljon heittäytymistä ja luovuutta Real Betisin pelaajat ovat videoon laittaneet, että aivan ansaitusti video onkin kerännyt ylistystä.

Twitterissä fanit osoittivat tukensa videolle ja kehuivat sitä ”vuosikymmenen parhaaksi siirtojulkistukseksi”.

”Antakaa Real Betisille La Liiga pokaali nyt. Ja Oscar-palkinto.”

”Sulkekaa siirtoikkuna välittömästi. Real Betis on voittanut. Game over”, kommentoi jalkapallomedio COPA90.

”Tämän parempaa julkistusta ei olekaan”, hehkutti eräs futisfani twitterissä.

Videolla selvästi saatiin aikaan se mitä haluttiinkin – puhettä ja ihmetystä siirron ympärille saatiin luotua ihan kunnolla. Nykupäivänä jalkapallomaailmassa siirtoilmoituksia julkistetaankin yhä luovemmilla tavoin. Manchester United esimerkiksi julkaisi Alexis Sánchez siirron vuonna 2018 videolla, missä mies soitti pianoa.

Real Betis on La Liigassa avauskierroksen jälkeen yhdeksäntenä. Se pelasi avausottelunsa Mallorcaa vastaan tasan. Pezzella saattaa tehdä jo toisen depyyttinsä Real Betis paidassa jo tänä iltana, kun joukkue kohtaa La Liigassa Cádizin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset