Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Voisiko tämä supertähti olla vaihtoehto Manchester Citylle mikäli Harry Kane jää haaveeksi?

Kylian Mbappe
AOP

Tottenhamin ja Manchester Cityn välillä on käyty pitkään keskusteluja Englannin maajoukkuekapteeni Harry Kanen siirrosta. City olisi miehestä ennätyssummia valmis maksamaan, mutta edes muhkeat rahapussit eivät näytä kääntävän Tottenhamin päätä.

Manchester Cityn seuralegenda Sergio Agüero lähti taivaansinisistä viime kauden päätteeksi vapaalla siirrolla ja jätti jälkeensä supertähden kokoisen aukon joukkueen hyökkäykseen. Tätä aukkoa City on pyrkinyt Kanella täyttämään, mutta vaikka mies itse olisi halukas lähtemään, ei ainakaan toistaiseksi sopimusta seurojen välillä ole syntynyt.

Olisikohan Cityn siis aika suunnata katseensa toisaalle, mikäli se mielii hyökkääjän riveihinsä hankkia vielä kesän siirtoikkunan aikana. Siirtoikkuna sulkeutuu elokuun viimeisenä päivänä, eli aikaa Valioliigan mestarilla ei hankinnoille enää paljoa ole.

Valioliiga-kommentaattori sekä ex-Liverpool puolustaja Jamie Carragher uskoo, että ratkaisu Cityn hyökkääjä-ongelmiin voisi löytyä Pariisista. Miehen mukaan Cityn tulisi suunnata katseensa Paris Saint-Germainin supertähteen Kylian Mbappeen, joka niin ikään on viime aikoina puskenut lähtöä seurastaan.

Telegraphin kolumnissaan Carragher ihmetteli Cityn havittelevan Kanea edelleen. ”Heidän täytyy olla miettinyt jo vaihtoehto B:ta, mikäli Spurs ei suostu Kanea myymään. Esimerkiksi Kylian Mbappeen reilun 100 miljoonan punnan laittaminen vuodessa olisi kannattavampaa.”

Helpolla ranskalaisnuorukaisen siirto ei kuitenkaan tulisi, sillä miehen perässä on myös Real Madrid. DailyMail uutisoikin Realin tehneen ranskalaisesta siirtoikkunan ainoan kohteensa – kaikki tai ei mitään periaatteella.

Kolumnissaan Carragher ihmetteli myös Cityn päätöstä keskittyä Jack Grealishin siirtoon ennen hyökkäyspään vahvistusta. ”Heillä näyttäisi olevan prioriteetit vinossa. Grealish on hieno pelaaja ja hän tulee varmasti menestymään Cityssa upeasti. En kuitenkaan ymmärrä, miksi City ei keskittynyt tärkeämpiin tarpeisiinsa ensin.”

City maksoi Grealishista Aston Villalle 100 miljoonaa puntaa, joka saattaa vaikeuttaa Kanen hankintaa. Varsinaisia rahahuolia Citylla ei ole, mutta onko se enää valmis maksamaan Kanesta Tottenhamin toivomaa hurjaa 150 miljoonan punnan siirtomaksua?

Vaikka hyökkäyspään potentiaalisia tähtiä olisi Euroopassa toki useampikin, näyttäisi City ainakin vielä olevan keskittynyt Kaneen. Seuran on huhuttu valmistelevan noin 120 miljoonan punnan tarjousta Engannin maajoukkuemiehestä. Nähtäväksi jää, taipuuko Tottenham, kun tarjolla on riittävä pino rahaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset