Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Bayern München on kiinnostunut Tottenhamin Tanguy Ndombelesta – Nähdäänkö seurojen välillä vaihtokauppa?

Tanguy Ndombele
AOP

Sky Germanin mukaan saksalaisjätti Bayern München tavoittelee Tottenhamin keskikenttäpelaajaa Tanguy Ndombelea. Bayernin kerrotaan virittelevän kauppaa, jossa Corentin Tolisso liikkuisi Lontooseen, jonka lisäksi Ndombelesta maksettaisiin noin 20 miljoonan euron siirtokorvaus.

Ndombelen kerrotaan tehneen lähtöhalunsa selväksi Tottenhamin seurajohdolle, jonka jälkeen Bayern on ilmaissut kiinnostuksensa ranskalaista kohtaan. Tolisson sopimusta Bayernin kanssa on enää vuosi jäljellä ja miehen lähdöllä on spekuloitu jo pitkään.

Loukkaantumisista kärsinyt Tolisso on joukkueessaan selkeän rotaatiopelaajan roolissa, eikä Bayern näe hänelle juuri käyttöä tulevaisuudessa. Mies saapui Lyonista vuonna 2017 noin 37 miljoonalla eurolla, mutta hänen markkina-arvonsa on pudonnut tämän jälkeen noin 20 miljoonaan.

Bayernin keskikentän keskusta on Joshua Kimmichin, sekä Leon Goretzkan valtakuntaa, joten tällä hetkellä Tolisson on hyvin vaikea murtautua joukkueen avauskokoonpanoon.

Ndombele toisi luultavasti enemmän syvyyttä Bayernin keskikentälle. Miehen loistavasti ajoitetut rytminvaihdokset, sekä oivaltavat syötöt puolustuksen selustaan tuovat uuden ulottuvuuden Tottenhamin hyökkäyspelaamiseen.

Miehen potentiaali on kiistaton, mutta Ndombele tunnetaan pelaajana, jolle harjoittelu ei aina maistu. Päävalmentaja Nuno Espírito Santon kerrotaan olevan turhautunut Ndombelen asenteeseen, sekä ammattimaisuuden puuttumiseen. Tämä luultavasti tulee näkymään penkkikomennuksina, jos muutosta parempaan ei tapahdu.

Miestä on yhdistetty kesän aikana useisiin eri seuroihin, mutta Ndombele ei ole vielä karistanut Lontoon pölyjä kannoiltaan.

Bayernin päävalmentaja Julian Nagelsmann tunnetaan miehenä, joka arvostaa kovaa työntekoa, sekä itsensä likoon laittavia pelaajia. Hieman mielialapelaajan maineessa oleva Ndombele ei välttämättä täysin sovi tähän muottiin, joten luvassa lienee paljon keskusteluja, jos miehen hankinta realisoituu.

Lähde: The Boot Room

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset