Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenalilla kiire päivä siirtomarkkinoilla – vahvisti Real Madrid-taiturin sekä Englannin maajoukkuemiehen siirrot

Aaron Ramsdale
AOP

Arsenal on aktivoitunut siirtomarkkinoilla loppua kohden. Tulevan viikonlopun Valioliigan pelikierroksen alla se ottikin hankinnoissaan loppukiriä ja vahvisti kahden pelaajaan siirrot. Tykkimiesten riveihin siirtyvät norjalainen Martin Ødegaard sekä Englannin maajoukkuemies Aaron Ramsdale.

Tykkimiehet avasivat Valioliiga-kautensa pettymyksellä – avauskierroksella tuli heti 2-0 takkiin sarjanousija Brentfordia vastaan. Vaikean alun jälkeen seura laittoikin töpinäksi siirtomarkkinoilla ja haki joukkueeseen vahvistusta.

Ødegaard vietti viime kauden lopun lainalla Arsenalissa ja esiintyi Gunners-paidassa vakuuttavasti. Kesällä mies palasi kuitenkin omistajaseuransa Real Madridin harjoitusvahvuuteen, mutta ei pitkäksi aikaa. Norjalainen teki vaikutuksen Arsenal-manageri Mikel Artetaan ja hänet hankittiinkin Lontooseen pysyvällä siirrolla.

Ødegaard siirtyi los blancosista noin 35 miljoonan euron siirtosummalla Arsenaliin ja allekirjoitti seuran kanssa viisivuotisen sopimuksen. Real Madrid sisällytti sopimukseen kuitenkin etuosto-oikeuden, eli seuralla on vielä mahdollisuus mies hankkia takaisin, mikäli Arsenal päättäisi tämän myydä.

Arsenal toivotti norjalaisen twitter-tilillään ”tervetulleeksi kotiin”.

Mikäli video ei näy, näet se täältä.

Englannin maajoukkuevahti Ramsdalen kanssa seura kävi keskusteluja myös pidemmän aikaa ja siirtoa pidettiinkin jo lähestulkoon varmana jo ennen sen julkistamista.

Englannin 3. maajoukkuevahti pääsee nyt tulevalla kaudella maistamaan Valioliigan tunnelmaa, sillä mies siirtyi sarjaporrasta alempana pelaavan Sheffield Unitedin riveistä Lontooseen. Englantilaisen siirtosumma oli niin ikää noin 35 miljoonaa euroa.

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset