Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Katso: Jack Grealish kuka? Aston Villan uusi tähti iski itsensä fanien sydämiin yhdellä kauden upeimmista osumista

Danny Ings
AOP

Yksi kesän kohusiirroista koettiin, kun Southamptonin kokenut Danny Ings siirtyi Aston Villan riveihin. Mies iski lauantaina Valioliigakauden toisella ottelukierroksella jo toisen osumansa Aston Villan paidassa. Eikä mies tyytynyt ihan vaatimattomaan maaliin.

Ottelun voittomaaliksi jäänyt upea volley-maali on yksi tämän kauden upeimmista Valioliigamaaleista, ellei jopa kaikista upein. Katso alla videolta Ingsin upea osuma.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

Sportbible julisti Ingsin maalin jo koko Valioliigan komeimmaksi: ”Koko kauden upein maali on jo nähty Danny Ingsiltä elokuussa”. Ja fanit ympäri maailman yhtyivät mielipiteeseen.

Aston Villa voitti lauantain ottelussaan Newcastlen lopulta 2-0 lukemin. Illan toisen maalin iski Anwar El Ghazi rangaistuspilkulta.

Entinen Aston Villa-tähti Jack Grealish jätti lähtiessään ison aukon Villa-fanien sydämiin, mutta miestä tuskin Villa Parkilla aivan yhtä paljon enää Ingsin saapumisen jälkeen kaivataan. Toki Grealishkin iski maalin lauantain pelikierroksella, kun City voitti Norwichin lukemin 5-0. Aivan yhtä komea ei Grealishin osuma kuitenkaan ollut.

Aston Villa tiesi jo varhaisessa vaiheessa, että se tulee mitä luultavammin menettämään kapteeninsa ja tähtipelaajansa Grealishin kesän siirtoikkunan aikaan ja seura rupesikin jo varhaisessa vaiheessa hakemaan miehelle korvaajaa. Southamptonin kanssa käydyt neuvottelut Ingsin siirrosta pidettiin pitkään salassa ja siirto tulikin melkoisenä yllätyksenä futisfaneille ympäri maailman.

Pelkästä menetyksestä ei toki Grealishin kohdalla voida puhua – Aston Villa teki nimittäin miehen myynnillä mojovan tilin. 115 miljoonan euron siirtosumma avasi mahdollisuuden muun muassa Ingsin siirtoon, johon meni huhujen mukaan noin 30 miljoonaa euroa.

Voitolla Newcastlesta, Aston Villa avasi kauden pistesaldonsa. Newcastlella sen sijaan on kahdesta ottelusta kerättynä nolla pistettä ja näin ansaittuna sarjataulukon 19. sija.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga