Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Yllätyssiirto Aston Villalta – nappasi Southamptonin Danny Ingsin

Danny Ings
AOP

Aston Villa on edennyt ripeästi ja varmisti keskiviikkona solmineensa Southamptonin Danny Ingsin kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Siirron lopullista summaa ei ole vielä tiedossa, mutta sen uskotaan olevan noin 25 miljoonan punnan luokkaa.

Ingsin siirto tuli yllättäen, sillä Aston Villa oli jo aiemmin päivällä ilmoittanut Leon Baileyn siirron englantilaisseuraan Bayern Leverkusenista. Tarvetta hyökkäävälle pelaajalle toki Villalla on, mikäli sen kapteenin Jack Grealishin huhuttu siirto Manchester Cityyn toteutuu. Grealishin hurjan 100 miljoonan punnan siirron huhutaan varmistuvan aivan lähipäivinä.

Entinen Liverpool-hyökkääjä Ings saapuu siis Villa Parkille vahvistamaan joukkueen hyökkäyspään tulivoimaa. Ings paukutti viime kaudella Southamptonin ja Englannin maajoukkueen paidoissa 14 täysosumaa.

Aston Villan valmentaja Dean Smith on englantilaisen siirrosta innoissaan. Miehen kommentit siirrosta julkaisi muun muassa BBC Sport. ”Danny on upea Valioliigapelaaja, joka tekee maaleja missä tahansa onkin.”

”Hän on myöskin erittäin ammattimainen pelaaja, joka tulee varmasti ottamaan joukkueessamme johtajan roolin. Hän on varmasti myös hieno esikuva nopeasti kehittyville akatemian nuorille pelaajillemme, jotka ovat mukana edustusjoukkueen harjoituksissa.”

”Olen mielissäni voidessani toivottaa Dannyn tervetulleeksi seuraamme”

Ingsiä oli aiemmin siirtohuhuissa liitetty muun muassa Tottenhamiin sekä Manchester Cityyn, mutta miehen nappasi lopulta hieman yllättäen Aston Villa. Ingsille oli tarjottu aiemmin kesällä neljän vuoden jatkosopimusta Southamptonissa, mutta siitä mies oli kieltäytynyt.

Ings siirtyi Southamptoniin Liverpoolista vuonna 2019 noin 20 miljoonan punnan siirtohintaan. Seurojen sopimuksessa oli tuolloin sovittuna 20% jälleenmyynti bonus, eli Villan nyt saamasta siirtosummasta myös Liverpool tekee hieman tuottoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset