Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Teemu Pukin Norwichilla karu iltapäiväpuhde Manchesterissa – City osoitti kaapin paikan tylyllä esityksellä

Norwich - Manchester City
AOP

Norwichilla oli pitkä iltapäivä Manchester Cityn vieraana lauantai-iltapäivänä. Hallitseva mestari City osoitti sarjanousijalle kaapin paikan suvereenisti ja takoi taululle tylyt 5-0 lukemat. Lopputulosta jopa enemmän huomiota herätti kuitenkin Cityn täysin ylivoimainen esitys. Tasoero sarjanousijan ja hallitsevan mestarin välillä oli hurja. Norwich oli auttamatta ottelussa Citya koko ajan askeleen perässä ja joutui lähes koko ottelun pelaamaan vastaanottajan roolissa.

Etukäteen toki tiedettiin, ettei Daniel Farken Norwichilla missään nimessä olisi helppo työ Etihad Stadionilla. Tappiolla kautensa avannut City lähti kiukkua puhkuen hakemaan voittoa sarjanousijasta.

City ottikin ottelun johtoaseman haltuunsa jo kuuden minuutin pelin jälkeen eikä tämän jälkeen antanut enää Norwichille juurikaan mahdollisuuksia. Gabriel Jesus pelasi pallon laidasta maalia kohden ja pallo kimposi Norwich puolustajan jalasta maalivahti Tim Krulin kautta maaliin.

Vain hetkeä myöhemmin City otti jo 2-0 johdon, kun kesän ennätyshankinta Jack Grealish iski ensimmäisen maalinsa taivaansinisten paidassa. Maalia juonimassa oli jälleen Jesus, joka syötti pallon jälleen laidalta maalia kohden ja Grealish pääsi laittamaan syötön väliin riittävästi polveaan ja pallo kimposi maaliin.

Toisella jaksolla City kaunisteli vielä lukemia. Ensin kulmapotkun jälkitilanteessa pallo kimpoili Norwich pelaajista Aymeric Laportelle, joka laittoi pallon maalin alakulmaan ohi Krulin.

Seuraavaksi vaihdosta sisään tullut Raheem Sterling iski upean hyökkäyksen päätteeksi 70. minuutin kohdalla isännille jo 4-0 lukemat. 5-0 maalin viimeisteli vielä Riyad Mahrez hienosti ajoitetun pystyjuoksun päätteeksi.

Teemu Pukki otettiin ottelussa vaihtoon noin vartti ennen loppua. Kotkalainen jäi jälleen hyökkäyksessä valitettavan yksin, eikä hyökkäyssuuntaan saanut hyviä tarjoiluja. Mies kuitenkin laski ottelussa reilusti joukkueen puolustuksen ja keskikentän tueksi. Pukin avausosumaa Valioliigassa saadaan siis vielä odottaa.

Norwichin puolustukseksi sanottakoon, että kanarianlintujen Valioliigaan paluun alku on erityisen vaikea. Se on heti kauden aluksi kohdannut jo kahden viime kauden mestarit Liverpoolin ja Manchester Cityn. Varsinaisesti helpommaksi ohjelma ei vielä ensi kierroksellakaan muutu, sillä Norwich saa vieraakseen kovan Leicesterin. Neljännellä Valioliiga-kierroksella on vastassa vielä Arsenal, joten helppo alku Norwichilla ei missään nimessä ole.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga