Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Massimiliano Allegri ilmaisi mielipiteensä Cristiano Ronaldon tilanteesta – ’’Tehdään tämä asia selväksi’’

Ronaldo näyttää pysyvän Juvessa
AOP

Cristiano Ronaldo jatkaa Juventuksen riveissä, jos joukkueen päävalmentajaa Massimiliano Allegria on uskominen. Ronaldon tulevaisuus on ollut kysymysmerkki ja miehen aikeista palata Real Madridiin on riittänyt puhetta, mutta Allegri vakuuttaa Ronaldon jäävän Italiaan.

’’Tehdään tämä asia selväksi. Ronaldo kertoi minulle jatkavansa täällä. Hän on aina harjoitellut hyvin ja ollut joukkueen käytettävissä. Olen lukenut häneen liittyviä siirtohuhuja, mutta hän ei ole ikinä halunnut jättää Juventusta.’’

Ronaldo voitti viime kaudella Serie A:n maalikuninkuuden 29 osumalla. Portugalilainen ei ollut joukkueen mukana torstaina, kun Juventus suoritti viimeiset kauteen valmistavat harjoitukset. Tästä huolimatta Allegri kertoi, että Ronaldo on valmis pelaamaan sopimuksensa neljännen ja viimeisen kautensa Vanhan Rouvan riveissä.

Allegrin kommentit ovat jatkoa portugalilaisen omille kommenteille hänen ympärillään velloneisiin siirtohuhuin. ’’Minun nimeni on yhdistetty mediassa useisiin seuroihin eri liigoissa, eikä kukaan ole vaivaantunut selvittämään totuutta,’’ Ronaldo totesi aiemmin.

Siirryttyään Juventukseen vuonna 2018 Real Madridista, joukkue on voittanut kaksi Italian mestaruutta ja yhden Coppa Italian, mutta Mestarien liigan voitto on jäänyt haaveeksi. Allegri palasi täksi tälle kaudelle Juventuksen peräsimeen kahden vuoden jälkeen.

Joukkueen edellinen päävalmentaja Andrea Pirlo epäonnistui tehtävässään ja sai lähteä viime kauden päätteeksi heikkojen tulosten seurauksena. ’’Kuten jokaisella kaudella, yritämme jälleen menestyä kaikissa kilpailuissa. Meidän täytyy edetä askel kerrallaan ja koetamme voittaa kauden ensimmäisen ottelumme. Tästä tulee haastava kausi ja meidän täytyy taistella saavuttaaksemme menestystä. Meidän on suoriuduttava tasaisesti ottelusta toiseen,’’ Allegri totesi.

Lähde: Firstpost

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A