Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Juventuksen kauden avaus lisäsi vettä myllyyn Ronaldon mahdollisesta siirrosta – Seuran varapresidentiltä ytimekäs kommentti

Cristiano Ronaldo
AOP

Juventus avasi Serie A kautensa sunnuntaina ottelulla Udinesea vastaan. Vaikea ottelu päättyi Juventuksen kannalta pettymykseen – 2-2 tasapeli ei torinolaisia tyydyttänyt.

Viime kauden Serie A:n maalikuningas Cristiano Ronaldon tulevaisuus Torinossa on herättänyt paljon spekulaatioita ja kauden avaus lisäsi vettä huhumyllyyn.

Joukkueen päävalmentaja Massimiliano Allegria teki pelin alla kuitenkin selväksi, että portugalilainen supertähti olisi seurassa jatkamassa. ”Tehdään tämä asia selväksi. Ronaldo kertoi minulle jatkavansa täällä. Hän ei ole ikinä halunnut jättää Juventusta.’’

Juventustähti aloitti kuitenkin ottelun penkiltä, kun Alvaro Morata sekä Paulo Dybala saivat vastuuta Juventuksen hyökkäyspäässä. Ronaldon istuessa penkillä, huhut miehen siirrosta toisaalle lähtivät välittömästi liikkeelle.

Toisella puoliajalla portugalilainen päästettiin kuitenkin irti kun tämä korvasi Moratan kentällä. Ronaldo kävi lähellä ratkaista ottelun Juventuksen hyväksi – Ronaldon aivan ottelun viimesekuneilla puskema maali hylättiin VAR tarkastelun jälkeen paitsiona.

Juventuksen varapresidentti Pavel Nedved antoi ottelun jälkeen urheilusivusto DAZN:lle kommentin, jonka mukaan Ronadon penkittäminen oli yhteinen päätös. ”Päätimme asian yhdessä pelaajan kanssa. Olemme kauden alussa, eikä sinun voida olettaa olevan vielä huippukunnossa. Päätös tehtiin joukkueen parasta ajatellen. Jopa Euroopan mestari Chiellini (Giorgio) aloitti tänään penkiltä.”

Nedved antoi myös virkistävästi suoran vastauksen kun mieheltä kysyttiin Ronaldon tulevaisuudesta: ”Jatkaako Ronaldo Juventuksessa? Ehdottomasti!”

Juventus oli avausottelussaan jo kahden maalin karkumatkalla ennen kuin vahvan oloinen etumatka suli joukkueen maalivahdin Wojciech Szczesnyn virheisiin. Ensin Szczesny kaatoi Udinesen Tolgay Arslanin rangaistusalueella pilkun arvoisesti.  83. minuutin kohdalla puolalaisvahdin potku kimposi Stefano Okakan jalasta Udinesen Gerard Deulofeulle, joka iski pallon reppuun. Juventuksen oli siis tyytyminen 2-2 tasapeliin avausottelussaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A