Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Memphis Depay vastaa José Mourinholle: ’’Siinä vaiheessa ymmärsin, että minun on vaihdettava maisemaa’’

Memphis Depay
AOP

Barcelonan hyökkääjä Memphis Depay uskoo, ettei hänelle annettu mahdollisuutta näyttää parasta osaamistaan Manchester Unitedissa. Depayn mukaan jopa hänen joukkuetoverinsa ihmettelivät miehen vähäistä vastuuta Red Devilsissä.

Hollannin maajoukkuepelaaja saapui suurin odotuksin Old Traffordille vuonna 2015, tehtyään edellisellä kaudella yhteensä 28 maalia PSV Eindhovenille. Miehen alku Manchesterissä oli lupauksia herättävä, mutta lopullinen murtautuminen joukkueen avauskokoonpanoon jäi tekemättä.

Kahden kauden aikana otteluita kertyi yhteensä 57 kappaletta, joissa syntyi 6 maalia. Edessä oli uusi alku, miehen siirryttä Ranskaan ja Lyonin riveihin vuonna 2017. Depay nousi nopeasti joukkueessaan avainpelaajan rooliin ja löysi Englannissa kadottamansa pelivireen. Hollantilainen iski neljän kauden aikana 178 ottelussa 76 maalia ja antoi 29 maalisyöttöä, jonka jälkeen koitti siirto isompiin ympyröihin ja Barcelonan riveihin.

Mies on nyt kertonut, mikä hänen mielestään meni vikaan Unitedissa. ’’Olen miettinyt paljon mikä meni pieleen. Ensimmäisellä kaudellani minun täytyi sopeutua uuteen ympäristöön, enkä pelannut niin hyvin, kuin PSV:ssä. Menetin hieman itseluottamustani ja siinä samalla koko valmennustiimin luottamuksen. Se oli hankalaa aikaa minulle. Seuraavalla kaudella tunsin olevani valmiimpi, mutta joukkueen päävalmentaja vaihtui.’’

José Mourinhon tultua Unitedin päävalmentajaksi, Depayn rooli pieneni entisestään. Portugalilainen kommentoi hiljattain Memphisin siirtyneen liian varhaisessa vaiheessa uraansa yhteen maailman suurimmista joukkueista.

’’Joskus pelaajat siirtyvät liian aikaisin suuriin joukkueisiin, eivätkä he pysty käsittelemään sitä. He eivät ymmärrä, että isoimmissa seuroissa kilpailu pelipaikoista on kovaa. Joskus pelaajien todellisuudentaju saattaa hämärtyä ja he saattavat muuttua hieman lapsellisiksi. Tästä oli hänen kohdallaan kyse,’’ Mourinho totesi aimmin.

Depay itse on sitä mieltä, että hänelle ei annettu riittävästi mahdollisuuksia todistaa kykynsä Englannissa. ’’Taistelin saavuttaakseni paikan avauskokoonpanosta, mutta en saanut koskaan tilaisuutta. Koitin keskustella Mourinhon kanssa, mutta se ei muuttanut mitään. Jopa pelaajat, kuten Zlatan Ibrahimović ja Paul Pogba ihmettelivät miksen koskaan pelaa. Siinä vaiheessa ymmärsin, että minun on vaihdettava maisemaa,’’ Depay kertoi.

Lähde: The Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut