Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Argentiina kohtaa Messin johdolla Brasilian MM-karsintaottelussa: Saako Neymar Jr hyvitystä Copa America-pettymykselleen?

Messi ja Neymar Jr kohtaavat jälleen maajoukkuetasolla
AOP

Lionel Messi valittiin maanantaina Argentiinan joukkueeseen, joka jatkaa ensi kuussa MM-karsintaurakkaansa. La Albiceleste kohtaa Brasilian 5.9 pelattavassa ottelussa, jota odotetaan varsinkin Etelä-Amerikassa vesi kielellä.

Ottelussa kohtaavat myös kaksi PSG:n supertähteä, kun Argentiinan Lionel Messi saa vastaansa Brasilian Neymar Jr:n. Miehet kohtasivat toisensa heinäkuussa Copa American finaalissa, jossa Argentiina oli vahvempi lukemin 1-0.

Ottelu jätti brasilialaisille varmasti paljon hampaankoloon, sen ollessa selkeästi hallitsevampi osapuoli. Nyt Canarinholla on mahdollisuus saada hyvitystä tappiolleen, vaikka ottelun panos ei tietenkään ole samaa luokkaa.

Näiden kahden jalkapallohullun maan välillä vallitsee äärettömän kova kilpailuasetelma ja molemmat joukkueet tulevat varmasti tekemään kaikkensa voiton eteen. Kumpikin haluaa olla maanosan ykkönen.

Copa American voitto oli Messille ensimmäinen mainittava pokaali Argentiinan paidassa. Mies haluaisi varmasti kruunata uransa onnistumalla ensi vuonna Qatarissa pelattavissa MM-kilpailuissa. Neymarilta puuttuvat toistaiseksi merkittävät saavutukset maajoukkueessa.

Vaikka Messin ja Neymar Jr:n kerrotaan olevan läheisiä ystäviä, sekä tulevan toimeen keskenään, on selvää, että herrojen välillä on myös kova kilpailu paremmuudesta. Kumpikaan ei varmasti halua tyytyä soittamaan kakkosviulua PSG:ssä.

Maajoukkuetasolla ystävyys on varmasti katkolla miesten kohdatessa. Brasilia on voittanut kaikki kuusi MM-karsintaotteluaan ja johtaa lohkoa 18 pisteellä. Argentiina on toisena 12 pisteellä, sen voitettua kolme ottelua ja pelattua kolme tasapeliä.

Lähde: BA Times

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut