Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

UEFA paljasti Vuoden pelaaja -palkinnon ehdokkaat – mukana kamppailussa kolme nimeä

N'Golo Kante

UEFAn Vuoden pelaaja 2021 -palkinnon ehdokkaat on julkistettu, Tänä vuonna palkinto menee joko Manchester Cityn Kevin de Bruynelle, Chelsean Jorginholle tai tämän seurakaveri N’Golo Kantelle.

UEFAn vuoden parhaan pelaajan palkinnon voittaja julkistetaan UEFAn 2021/22 Mestarien liigan lohkovaiheiden arvontatilaisuudessa. Tilaisuus pidetään torstaina elokuun 26. päivä Turkin Istanbulissa. Samalla selviää tosiaan tulevan vuoden Mestarien liigan lohkovaiheen jaottelu.

UEFAn Vuoden pelaaja -palkinto jaetaan jury äänien perusteella. Tuomaristoon kuuluivat tämän vuoden Euro 2020 kisojen 24 kisajoukkueen päävalmentajat, Mestarien liigan sekä Eurooppa liigan lohkovaiheissa pelanneiden 80 joukkueen valmentajat sekä 55 UEFAn jäsenmaiden journalistia. Tuomariston jäsenistä jokainen on äänestänyt oman top 3 pelaajistonsa, joista UEFA on karsinut eniten ääniä saaneen kolmikon.

De Bruyne voitti Manchester Cityn kanssa Valioliigan mestaruuden viime kaudella ja oli keskeinen osa joukkueensa menestystä. Jorginho sekä Kante juhlivat Chelsean kanssa viime kaudella Mestarien liigan sekä Uefan Super Cupin mestaruuksia. Jorginho juhli lisäksi Italian maajoukkueen kanssa Euroopan mestaruutta kuluneena kesänä.

Viime vuonna palkinnon voitti  Robert Lewandowski. Mies oli tänäkin vuonna äänestyksessä korkealla, muttei kolmen parhaan joukkoon asti mahtunut. Top 10 joukkoon, mutta kärkikolmikon ulkopuolelle jääneet, pelaajat pääset näkemään UEFAn sivuilta.

UEFA nimesi myös naisten Vuoden pelaaja sekä Vuoden valmentajien palkintojen ehdokkaat.

Naisten vuoden pelaaja -palkinnon ehdokkaat kertovat selvää kuvaa FC Barcelonan dominoinnista naisten seurafutiksessa. Jennifer Hermoso, Lieke Martens sekä Alexia Putellas edustavat kaikki seuratasolla FC Barcelonaa.

Tulevan viikon torstaina UEFA jakaa myös Vuoden valmentajien -palkinnot. Ehdolla vuoden miesten valmentajaksi ovat Manchester Cityn Pep Guardiola, Italian EM-voittajajoukkueen Roberto Mancini sekä Chelsean Mestarien liigan mestaruuteen johdattanut Thomas Tuchel.

Naisten vuoden valmentajaksi ovat ehdolla FC Barcelonan Lluís Cortés, Ruotsin naisten maajoukkueen Peter Gerhardsson sekä Chelsean Emma Hayes.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut