Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Bayern Munichin puolustaja lähetti terveiset pakolaisten paraolympiajoukkueelle – ”maailman rohkein joukkue”

Alphonso Davies saksan mestaruuspokaalin kanssa
AOP

Bayern Munichin pelaaja Alphonso Davies lähetti rohkaisevia terveisiä pakolaisten omalle paraolympia joukkueelle.

20-vuotias Alphonso Davies kuvaili joukkuetta koko urheilumaailman rohkeimmaksi, pakolaisten paraolympiajoukkueelle osoitetussa kirjeessään.

Davies on pelannut nuoresta iästä huolimattaan jo 60 ottelua Bayernin paidassa ja 23 ottelua myös Kanadan maajoukkueessa. Hänen uransa olisi kuitenkin voinut katketa helposti jo nuoruusvuosina. Mies nimittäin syntyi itse pakolaisleirillä ja vietti siellä elämänsä ensimmäiset viisi vuotta, kunnes perhe sai turvapaikan Kanadasta.

Nuorukainen toimii nykyään myös YK:n pakolaisjärjestön suurlähettiläänä ja puhuu pakolaisten oikeuksien puolesta. Kirjeessään hän kirjoitti

”Kaikki eivät ymmärrä teidän kulkemaanne matkaa, mutta minä ymmärrän ja se [matka] on tärkeä osa sitä mikä teki minusta minut.”

”Olen lukenut teidän tarinoitanne ja mitä olette joutuneet käymään läpi. Olette tällä hetkellä rohkein urheilujoukkue koko maailmassa”, Davies kirjoitti ja lisäsi.

”Olette nyt roolimalleja, joilla on voima inspiroida muita. Älkää aliarvioiko, se mitä tulette tekemään Tokiossa, tulee muuttamaan ihmisten elämiä.”

”Moni nuori tulee aloittamaan urheilun teidän takianne. Moni pakolainen tulee näkemään teidät menestymässä ja näin tulevat taas uskomaan itseensä”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut