Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Robert Lewandowski huikeassa vedossa Bundesliigassa – mies tehtaili ennätyksiä ja hattutempun

Robert Lewandowski
AOP

Bayern Münchenin Robert Lewandowski tuntuu tekevän Bundesliigassa parhaillaan aivan mitä lystää. Puolalainen maalikone iski hattutempun sekä henkilökohtaisia ennätyksiä lauantaina, kun joukkue teurasti kotonaan Hertha Berlinin lukemin 5-0.

Lewandowski iski ottelun ensimmäisen jakson lopulla illan ensimmäisen osumansa ja viimeisteli Bayernille 2-0 taukojohdon. Maalilla puolalainen kasvatti myös maaliputkensa Bundesliigassa jo uskomattoman 13 ottelun mittaiseksi.

Kaikki Bayernin ottelut huomioon ottaen, Lewandowskin maaliputki on jo 16 ottelun mittainen. Puolalainen rikkoi samalla muutama viikko sitten menehtyneen seuralegenda Gerd Müllerin aiemmin halussa pitämän ennätyksen.

Toisella jaksolla mies iski vielä kaksi maalia ottelun lopussa 70. ja 84. peliminuuteilla. Maaleista ensimmäinen oli myös historiallinen, sillä se oli 33-vuotiaan puolalaisen 300. maali Bayern-paidassa. Hurjan rajapyykin lisäksi mies pääsi tosiaan juhlimaan hattutemppua – ei hullumpi iltapuhde puolalaiselta.

Bayernin kaksi muuta maalia iskivät Thomas Müller sekä Jamal Musiala.

Lewandowski on pelannut Bayernissa nyt kaikkiaan 333 ottelua ja iskenyt niissä uskomattomat 301 maalia. Maaleja on siis syntynyt jopa Lionel Messiä tai Cristiano Ronaldoa kovemmalla tahdilla. Kokonaismaalien määrässä Lewandowskilla on vielä kiinniotettavaa, mikäli mies meinaa seuralegenda Müllerin aikanaan iskemiä 547 maalia uhata.

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga