Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Kylian Mbappé kieltäytyi PSG:n tarjoamasta jatkosopimuksesta – vahvistaako tämä miehen siirron?

Kylian Mbappe
AOP

ESPN uutisoi tiistaina, että Paris Saint-Germainin nuori tähti Kylian Mbappé olisi kieltäytynyt seuran tarjoamasta jatkosopimuksesta. ESPN:n lähteiden mukaan PSG olisi tarjonnut miehelle jo toistamiseen jatkosopimusta – tällä kertaa kyseessä olisi ollut viiden vuoden jatkosopimus, joka olisi sisältänyt option kuudennesta vuodesta.

Ranskalainen ei lähteiden mukaan tarjousta kuitenkaan hyväksynyt. Miehen tulevaisuus pysyykin edelleen kysymysmerkkinä, kun siirtoikkunan sulkeutumiseen on enää seitsemän päivää.

Niin ranskalaisen kuin PSG:nkin kannalta parhaana ratkaisuna pidetään tällä hetkellä miehen myyntiä. Edes jalkapallomaailman ehkäpä suurimman tähden Lionel Messin siirto Pariisiin ei näyttäisi kääntäneen ranskalaisen päätä ja mies tuntuu olevan valmis siirtymään muualle. Mbappé on itse pyrkinytkin puskemaan siirtoaan läpi ja jatkosopimuksesta kieltäytyminen on ehdottomasti selvä merkki samaan suuntaan.

Espanjalainen uutissivusto Marca julisti tiistaina oven olevan nyt auki Mbappén tuomiseen Madridiin. Sivuston jutussa ranskalaisen siirtoa pidettiin nyt ”todennäköisempänä kuin koskaan”.

Real Madrid on viime viikkojen ajan ollut kovimpaan ääneen miehen perässä, mutta myös Valioliigassa kiinnostusta ranskalaiselle olisi. Muun muassa Manchester City voisi olla miehestä kiinnostunut, mikäli sen tavoitteleman Harry Kanen pitkä siirtosaaga murenee käsiin viime hetkillä.

Myös muun muassa Manchester Unitedin sekä Liverpoolin on huhuttu miehen kannoilla olevan. Liverpoolin on huhuttu jopa olleen jo yhteyksissä ranskalaisnuorukaisen kanssa.

Mikäli jatkosopimusta ei Mbappén ja PSG:n välillä saada syntymään, voi seura olla pakotettu miehen myymään vielä ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Muussa tapauksessa se joutuisi vuoden päästä päästämään supertähtensä ilmaiseksi menemään tämän sopimuksen päätyttyä. Sitä pariisilaisjätti tuskin haluaa.

Kesän siirtoikkunaan voidaan siis saada vielä jännittävä loppuhuipennus, kun useamman supertähden tulevaisuudet pysyvät tiukasti spekulaatioiden kohteena. Mbappen lisäksi muun muassa Tottenhamin Harry Kanen sekä Juventuksen Cristiano Ronaldon mahdolliset siirrot pitävät meidät vapaillaan.

Siirtoikkuna on auki elokuun viimeiseen päivään saakka, joten varmistuksia siirtotilanteisiin saadaan varmasti seuraavien päivien aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset