Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

OGC Nicen ja Olympique de Marseillen välinen ottelu jouduttiin keskeyttämään väkivaltaisuuksien takia – Dimitri Payet sai pullosta päähän

Nicen ja Marseillen välinen ottelu päättyi kaaokseen
AOP

Sunnuntaina pelattu Ranskan liigan ottelu OGC Nicen ja Olympique de Marseillen välillä päättyi täyteen kaaokseen. Ottelu jouduttiin keskeyttämään 75 minuutin kohdalla, kun iso joukko Nicen kannattajia ryntäsi kentälle tappelemaan Marseillen pelaajien kanssa.

Kaikki sai alkunsa, kun Marseillea edustava entinen Valioliiga-pelaaja Dimitri Payet oli menossa antamaan kulmapotkua. Miestä heitettiin pullolla takaraivoon sillä seurauksella, että hän putosi osuman johdosta nurmen pintaan. Hetken päästä mies nousi ylös ja heitti pullon takaisin katsomoon, Nicen pelaajien estelyistä huolimatta.

Tämä laukaisi täyden kaaoksen ja kentälle alkoi lentää lisää pulloja, sekä kaikkea mahdollista irtaimistoa. Kotijoukkue Nicen kannattajia alkoi juosta kentälle tappelemaan Marseillen pelaajien kanssa, jotka olivat erittäin provosoituneita fanien käytöksestä.

Täysi kahakka pääsi valloilleen, kunnes järjestysmiehet saivat tilanteen hallintaansa. Marseillen pelaajat saatettiin pukuhuoneeseen turvaan, tilanteen ollessa todella vaarallinen. Joukkue ei suostunut enää jatkamaan ottelua, joten tuomareille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin päättää ottelu, lukemien ollessa keskeytyshetkellä 1-0 Nicen hyväksi.

Tapauksen jälkeen ottelusta riittää varmasti jälkipyykkiä, eikä sanktioilta vältytä. Kahakkaan osallistuneiden käytös oli oksettavaa, eikä tälläistä enää pitäisi päästä tapahtumaan. Pelaajien turvallisuutta ei pystytty takaamaan, joten Ligue 1 luultavasti mätkäisee kotijoukkueelle tuntuvat sakot.

Myös osa joukkueiden pelaajista menetti tilanteessa täysin itsehillinnän ja on luultavaa, että pelikieltoja on luvassa. Payet, joka oli kaiken keskiössä kärsittyään ensin suurta vääryyttä, tullaan myös asettamaan vastuuseen. Hänen reaktionsa tapahtuneeseen oli inhimillinen, mutta sitä ei voida pitää millään tasolla hyväksyttävänä.

Marseillen muiden pelaajien olisi tullut hillitä tulistunutta ranskalaista ja viedä hänet pois tilanteesta. Pullojen heittely katsomoon on täysin tuomittavaa ammattilaispelaajalta. Joukkue olisi voinut vaatia pelin keskeyttämistä jo silloin ku Payet tuurpertui kulmalipun tuntumaan. Kaiken kaikkiaan surullinen tapahtumaketju, joka olisi pitänyt pystyä välttämään.

Lähde: Irish Examiner

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat