Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Turkin suurseura liikaa HJK:lle – Europelit jatkuvat Konferenssiliigassa

Enner Valencia
AOP

Turkkilainen suurseura Fenerbache oli HJK:lle liian kova pala Eurooppa-liigan karsintojen viimeisellä kierroksella. Viime viikolla vierasottelun 1-0 hävinnyt HJK ei pystynyt Helsingissä vastaamaan Fenerbachen ja sen hyökkääjän Enner Valencian tehoiltaan.

Fenerbache pääsi ottelussa varhain kahden maalin johtoon eikä HJK enää onnistunut nousemaan tosissaan kamppailemaan ottelun tai otteluparin voitosta.

– Etukäteen tiesimme, että pitää tosi, tosi korkealla tasolla. Ei tietysti onnistuttu siinä, mistä lukematkin kertovat. Alun maalien jälkeen oli vaikeaa päästä noin laadukkaan joukkueen vauhtiin mukaan, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela kertoi Yle Urheilulle.

Valencia tehokkaalla päällä

Ottelun ehdoton tähti oli Fenerbachen Valencia. Hän iski ottelussa hattutempun. Ensimmäinen maali tuli 10 minuutin pelin jälkeen, kun Valencia sai pallon Nazim Sangaren syötettyä hänelle tyhjään paikkaan maalin eteen.

Ensimmäisestä maalista meni vain kolme minuuttia. Fenerbachen hyökkäyksessä pallo kimposi Tim Sparvin jalasta suoraan Valencialle, joka laukoi pallon maaliin helpon oloisesti. Seuraavasta maalista vastasi kuitenkin HJK, kun Luis Murillo keskitti pallon Roope Riskille, joka iski kavennuksen. 2-1 lukemissa mentiin myös tauolle.

52. peliminuutilla Valencia iski hattutemppunsa täyteen jälleen Sangaren syötöstä. Sangare keskitti tyylikkäästi maalille, josta Valencia ohjasi pallon taitavasti maaliin. Tilanne täten 3-1.

Tästä HJK ei enää oikein toipunut vaikka Riku Riskin maali toikin HJK 88. minuutilla jälleen maalin päähän ottelussa. Lisäajalla Fenerbache iski vielä kahdesti, kun Fatih Salinturk iski ensin lukemiksi 4-2 ja neljännellä lisäaikaminuutilla Matti Peltola ohjasi pallon vielä omaan maaliin. Loppulukemiksi ottelussa 5-2 ja otteluparissa yhteismaalit 6-2.

HJK:n europelit jatkuvat Konferenssiliigan lohkovaiheessa. Ensimmäiset lohkovaiheen ottelut pelataan 16. syyskuuta. Paikka lohkossa tuottaa HJK:lle lähes 3 miljoonaa palkintorahoja. Menestymisestä Konferenssiliigassa HJK:lla on mahdollista tienata vielä hyvä lisäsumma palkintorahoja. Voitto tuo joukkueelle 500 000 euroa ja tasapeli 166 000 euroa. Lohkovoittajana palkintorahoja tulee 650 000 euroa, toiselle 325 000 ja jatkoon edessään vähintään 300 000 euroa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat