Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Tammy Abrahamin ura lähti käyntiin vauhdikkaasti Italiassa – punaisia kortteja ja maali-ilottelua

Tammy Abraham
AOP

Chelseasta Italian AS Romaan siirtynyt Tammy Abraham pääsi vauhdikkaaseen alkuun tapahtumarikkaassa kauden avausottelussa, kun englantilainen syötti kaksi maalia.

Tammy Abrahamin ura Italiassa sai hyvän alun, kun Jose Mourinhon luotsaama AS Roma haki 3-1 voiton Fiorentinasta. 23-vuotias englantilainen siirtyi joukkueeseen Chelseasta, missä tehtiin tilaa Romelu Lukakun paluulle.

Abraham ei kuitenkaan myynnistään lannistunut, vaan sen sijaan pelasi erittäin vahvan debyytti ottelun Italiassa. Italialaiseen tulisuuteenkin englantilainen pääsi tutustumaan, kun molemmat joukkueet hankkivat punaiset kortit.

Ensimmäisen kortin sai Fiorentinan maalivahti Bartlomiej Dragowski hänen rikottuaan Abrahamia ottelun alussa. Vain hetkeä myöhemmin Abraham oli taas riivaamassa puolustusta ja syötti Henrikh Mkhitaryanin avausmaalin.

Toisella puoliajalla suihkuun lähti AS Roman Nicolo Zaniolo ottelun hankittuaan toisen keltaisen kortin. Tämä herätti Fiorentinan ja Nikola Milenkovic tasoitti pelin nopeasti.

Abraham meinasi puskea Roman nopeasti takaisin johtoon, mutta osui vain ylärimaan. Kuitenkin vain hetkeä myöhemmin Abrahamin matala keskitys Jordan Veretoutille vei Roman taas edelle. Ja hetkeä myöhemmin Vertout kaunisteli lukemia vielä kertaalleen.

Näin Jose Mourinho pääsi nauttimaan kauden avausottelun voitosta. Portugalilainen voi myös olla tyytyväinen joukkueensa värväyspolitiikkaan, sillä Abrahamin lisäksi hyvän pelin maalilla pelasi Wolvesista kesällä Romaan siirtynyt Rui Patricio.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A