Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

UEFA palkinto Tanskan kapteenille ja lääkäreille – ” Pelastitte minun henkeni”

Eriksenin hengenpelastajia kunnioitettiin UEFA palkinnolla
AOP

Tämän vuoden EM-kisoissa koettiin huolestuttavia hetkiä, kun Christian Eriksenin sydän pysähtyi ottelussa Huuhkajia vastaan. Euroopan jalkapalloliitto onkin päättänyt kunnioittaa tänä vuonna UEFA President’s Awardilla pelastustoimissa kunnostuneita.

Palkinto on tänä vuonna jaettu useamman lääkärin ja ensiaputyöläisen kanssa. Ainoana jalkapalloilijana palkinnon saajien joukossa on Tanskan maajoukkueen kapteeni Simon Kjaer. Puolustajaa kehuttiin erityisesti hänen poikkeuksellisesta kyvystänsä näyttää johtajuutta kriisin keskellä.

29-vuotias Christian Eriksen sai sydämenpysähdyksen 12. kesäkuuta pelatessaan Suomea vastaan. Kjaer reagoi nopeasti ja meni tekemään ensiapua ennen kuin ammattilaiset pääsivät apuun. Tämän jälkeen kapteeni organisoi joukkueensa ringiksi Eriksenin ympärille suojatakseen hänen yksityisyyttään. Mies ehti vielä lohduttamaan Eriksenin huolestunutta kihlattua, kun stadionilla vietettiin pitkiä ja huolestuneita hetkiä.

Stadionilla oleva lääkäriryhmä sai kuitenkin elvytettyä Eriksenin ennen kuin mies vietiin sairaalaan jatkohoitoon. Eriksenille asetettiin tilanteen jälkeen sydämeen ICD tahdistin, jonka tarkoitus on saada sydän automaattisesti käyntiin, jos se pysähtyy uudestaan.

Eriksen kommentoi päätöstä nopeasti kiittäen stadionin lääkäriryhmiä.

”Te teitte erinomaista työtä ja pelastitte henkeni.”

”Haluan myös kiittää ystävääni ja kapteenia Simonia ja tanskan joukkuekavereitani heidän tuestaan niin 12. kesäkuuta kuin sen jälkeenkin”

”Kiitos kaikille faneille, jotka ovat lähettäneet viestejä minulle ja perheelleni. Se merkkaa paljon ja on antanut meille voimia. Kiitos.”

Myös Suomen kannattajia kehuttiin reaktiostaan tilanteeseen, Huuhkajien fanit käyttäytyivät kunnioittavasti ja aloittivat Christian Erikseniä tukevat huudot, joihin tanskalaiset yhtyivät.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut