Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool ja Andrew Robertson vuoteen 2026 kestävään jatkosopimukseen

Andrew Robertson
AOP

Liverpool on sopinut vasemman laitapuolustajansa Andrew Robertsonin kanssa uuden, vuoteen 2026, kestävän jatkosopimuksen. 27- vuotias skotlantilainen on edustanut Liverpoolia vuodesta 2017 saakka, jolloin hän siirtyi suurseuraan Mestaruussarjassa pelaavasta Hull Citysta 8 miljoonan punnan siirtosummalla. Kuluneen neljän vuoden aikana Robertson on edustanut Liverpoolia 177 ottelussa ja hän on kuulunut avainpelaajiin niin Mestareiden Liigan kuin Valioliigan voittaneissa miehistöissä.

Liverpool on kunnostautunut tänä kesänä avainpelaajiensa jatkosopimusten kanssa. Robertsonin lisäksi jatkosopimukset ovat allekirjoittaneet Trent Alexander-Arnold, Fabinho, Alisson sekä Virgil van Dijk.

-Haluan pysyä tässä joukkueessa niin kauan kuin mahdollista. Koko tämä aika on ollut hauskaa minulle ja perheelleni. Olemme asettuneet tässä, rakastamme kaikkea tässä seurassa ja olen onnellinen, että matkani jatkuu edelleen, Robertson kertoi uudesta sopimuksestaan.

Tähtipuolustajan kausi alkoi ikävissä merkeissä, sillä hän loukkaantui pre-season ottelussa Athletic Bilbaota vastaan. Hänellä on jäänyt väliin Liverpoolin kaksi ensimmäistä Valioliiga ottelua Norwichia ja Burnleyta vastaan. Liverpool on voittanut molemmat ottelunsa tällä kaudella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga