Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Siirtospekulaatioille loppu! Kane vakuuttaa jäävänsä Tottenhamiin

Harry Kane
AOP

Kovien siirtohuhujen kohteena koko kesän ollut Harry Kane on varmistanut jäävänsä Tottenhamiin ainakin toistaiseksi. Hän vahvisti ettei ole siirtymässä pois seurasta kuluvan kesän siirtoikkunan aikana. Kanea vietiin tänä kesänä Manchester Cityyn, mutta koska siirto ei realisoitunut tulee Kane pysymään Spursissa.

Twitteriin päivittämässään julkaisussa Kane totesi:

-Oli ihmeellistä saada tuollainen vastaanotto Spurs-faneilta sunnuntaina sekä lukea kannustusviestejä, joita olen saaanut viime viikkojen aikana. Tulen pysymään Tottenhamin kuluvan kesän jälkeen ja tulen olemaan 100% keskittynyt auttamaan joukkuetta saavuttamaan menestystä.

Kane, joka oli koko kesän Manchester Cityn ykköstavoite siirtomarkkinoilla, tuli mukaan vaihdosta viime lauantain 1-0 voitossa Wolwerhamptonista.

Kanen siirtospekulaatiot ottivat pitkin kesää kierroksia milloin mistäkin. Kanen ja Tottenhamin välirikosta puhuttiin, kun Kane jätti saapumatta Tottenhamin pre-seasonille, mutta Kane on myöhemmin kertonut, että kyseessä oli sovittu poissaolo. Spursin on arvottanut Kanen noin 140 miljoonan punnan arvoiseksi eikä se hyväksynyt Cityn tarjoamaa noin 120 miljoonan punnan tarjousta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga