Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Mahtava kunnianosoitus! Suomalaispelaaja valittiin turnauksen parhaaksi pelaajaksi kovatasoisessa turnauksessa

Natalia Kuikka
AOP

Suomalainen jalkapalloilija Natalia Kuikka on valittu huipputasoisen Women’s International Champions Cupin parhaaksi pelaajaksi. Turnauksessa on mukana eittämättä maailman parhaita jalkapalloilijoita ja suomalaisen nousu turnauksen parhaaksi on ehdottomasti kovimpia kunnianosoituksia suomalaisessa naisjalkapalloilussa koskaan.

Laitapuolustajana viihtyvä Kuikka edustaa yhdysvaltalaista Portland Thornsia, minne hän siirtyi vuoden alussa Ruotsin pääsarjassa pelaavasta Göteborgin joukkueesta. Tämän vuotisessa turnauksessa mukana oli Kuikan Edustaman Portlandin lisäksi Yhdysvaltalainen Houston Dash sekä eurooppalaisista joukkueista hallitseva Mestarien liigan voittaja FC Barcelona sekä ranskalainen suurseura Lyon.

Finaalissa Portland kukisti moninkertaisen Mestarien liigan voittajan Lyonin numeroin 1-0. Kuikan lisäksi voittajajoukkueessa pelaa useita pelaajia suoraan maailman huipulta. Portlandia edustaa muun muassa neljä Yhdysvaltojen maajoukkuepelaajaa sekä Kanadan maajoukkueen kapteeni Christine Sinclair.

Portland on menestynyt muutenkin tällä kaudella loistavasti. Se johtaa kovatasoista Yhdysvaltojen pääsarjaa NWSL:ää, kun runkosarjasta on pelattu puolet. Kuikka on onnistunut kauden aikana kerran maalinteossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut