Seuraa meitä:

Siirtouutiset

Manchester United nappaamassa espanjalaistaiturin Chelsean nenän alta

Saúl Ñíguez
AOP

Atlético Madridin keskikenttätaituri Saúl Ñíguez on pienoisen kolmiodraaman keskiössä parhaillaan. Mies mitä luultavammin siirtyy La Liigan mestarin Atlético Madridin riveistä muualle, mutta kosiskelijoita on useampi.

Valioliigaseurat Manchester United, Chelsea sekä Liverpool ovat kaikki olleet miehen kintereillä ja tarkkailleet visusti mahdollista siirtoa. Nyt yliotteen kahdesta muusta näyttäisi saaneen Manchester United.

Uutissivusto The Mirror uutisoi tiistaina, että siirto Unitediin olisi jo lähellä ja mies tulisi red devilsin riveihin siirtymään ”välittömästi” sopimuksen synnyttyä. Chelsean on kerrottu neuvotelleen Atléticon kanssa lainasopimusta Saúlista, mutta United näyttäisi kisassa vievän pidemmän korren pysyvällä siirrolla.

26-vuotias Saúl on viettänyt koko ammattilaisuransa Espanjan pääkaupungissa, mutta on vime aikoina pudonnut joukkueen nokkimisjärjestyksessä yhä alemmas. Miehen viime kausi manageri Diego Simeonen alaisuudessa oli La Liigan mestaruudesta huolimatta vaikea, eikä vastuuta tahtonut enää löytyä. Kauden 38:sta ottelusta Saúl aloitti vain 22:ssa.

Miestä ei nähty kuluneen kesän EM-kisoissa Espanjan joukkueessa ja Atlético näyttäisi myös jo varautuneen miehen lähtöön hankkimalla argentiinalaisen Rodrigo De Paulin vahvistamaan joukkueen keskikenttää.

Atlético-manageri Simeone myös vahvisti mahdolliset siirtohuhut viime kuussa espanjalaissivusto AS:lle: ”Olen puhunut hänen kanssaan, emmekä voi sivuuttaa sitä, mistä on huhuttu ja puhuttu.”

”Mikäli hän jää, tulee hänen tehdä kovasti töitä, niin kuin aina aiemminkin ja mikäli hän lähtee, on ovi auki parhaalla mahdollisella tavalla.”

”Olemme olleet täällä yhdessä kahdeksan vuotta – uskon, että annoimme hänelle kaiken mahdollisen valmentajina ja hän meille jalkapalloilijana.”

Mikäli neuvottelut Manchester Unitedin ja Saúlin välillä ovat todella loppusuoralla, saadaan siirrosta varmasti pian varmistusta.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Siirtouutiset