Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsean Reece Jamesin mukaan Bluesilla ei ole varaa tyytyväisyyteen – Joukkue joutuu ensimmäiseen todelliseen testiin Anfieldillä

Reece James
AOP

Chelsean laitapuolustaja Reece James,21, on kehottanut joukkuetovereitaan pitämään jalat maassa Bluesin lupaavasta alkukaudesta huolimatta.

Chelsea on muutaman viime kuukauden aikana voittanut Mestarien liigan, sekä UEFA:n Super Cupin. Romelu Lukakun saavuttua, joukkue on varmasti monen papereissa yksi Valioliigan mestarisuosikeista.

Reece kuitenkin muistuttaa, että asiat saattavat muuttua todella nopeasti, eikä keskittyminen saa herpaantua. Kahden voitetun Valioliiga-ottelun jälkeen Chelsea joutuu ensimmäistä kertaa todelliseen testiin tällä kaudella, kun viikonloppuna vastaan asettuu Liverpool. Jamesin mukaan Chelsealla ei ole varaa tyytyväisyyteen.

’’Liverpool on ollut yksi viime vuosien parhaista Valioliiga-joukkueista, joten tiedämme, että ottelusta tulee vaikea. Valmistautumisen täytyy onnistua ja meidän on osoitettava intensiteettiä. Joukkueemme on todella vahva.’’

’’En sanoisi, että meillä on suorituspaineita tällä hetkellä. Yritämme edetä peli kerrallaan, mutta totta kai voitto on aina tavoitteemme. Olemme kaikki kunnianhimoisia ja haluamme voittaa mestaruuden, mutta tällä hetkellä meidän on edettävä hitaasti,’’ englantilainen jatkoi.

Liverpool on myös aloittanut kautensa vakuuttavasti, ottaen voitot Norwichista ja Burnleysta. Vaikka Poolilla on vielä jonkin verran loukkaantumishuolia, sen tilanne näyttää huomattavasti lupaavammalta, kuin viime kaudella.

Joukkueen tärkein puolustaja Virgil van Dijk on pitkän loukkaantumisen jälkeen pelikunnossa. Hollantilaisen ollessa parhaimmillaan hänen ohittamisensa on lähes mahdotonta. Mies on selkeästi tärkein lenkki Liverpoolin puolustuslinjassa ja hänen läsnäolonsa antaa tuo varmuutta koko joukkueen pelaamiseen.

Van Dijkin vastuulla on myös luultavasti Chelsean Romelu Lukakun pimentäminen, joka tulee olemaan erittäin vaativa tehtävä. Italiassa uudesti syntynyt Lukaku on hurjassa vireessä ja onnistui välittömästi maalinteossa Chelsean paidassa.

Anfieldillä pelattavaan otteluun lähdetään todella herkullisista lähtökohdista, Chelsean ollessa lievä ennakkosuosikki. Alkukauden otteluissa voi kuitenkin tapahtua mitä tahansa, mutta on varmaa että kumpikaan mestarisuosikeista ei halua menettää kasvojaan.

Lähde: football.london

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga