Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pep Guardiola paljasti eräpäivänsä City-managerina – haaveissa maajoukkueen valmentaminen

Pep Guardiola
AOP

Manchester City-manageri Pep Guardiola avasi keskiviikkona tulevaisuuden suunnitelmiaan ja paljasti toiveensa valmentaa maajoukkuetta City-pestin jälkeen.

Guardiolan sopimus Cityn kanssa päättyy vuonna 2023 ja miehen viimeisimpien kommenttien mukaan tuolloin päättyy myös espanjalaisen ja seuran yhteistyö. Ainakin hetkellisesti, sillä Guardiola paljasti tarvitsevansa kahden vuoden päästä päättyvän sopimuksen jälkeen ”hetken tauon”.

Guardiola saapui taivaansinisten manageriksi vuonna 2016 ja sopimuksen päätyttyä on ollut joukkueen peräsimessä seitsemän vuotta. ”Seitsemän vuoden jälkeen seurassa, luulen, että minun tulee lopettaa – pitää pieni tauko ja katsoa takaisin kaikkea, mitä olemme saavuttaneet”, mies kertoi BBC Sportin mukaan.

Guardiola on saavuttanut Cityn kanssa paljon – taskussa on muun muassa kolme Valioliiga-mestaruutta, FA cupin mestaruus sekä neljä peräkkäistä Englannin liigacupin mestaruutta. Guardiolan kovasti tavoittelema Mestarien liiga mestaruus Cityn kanssa mieheltä kuitenkin vielä uupuu ja sen espanjalainen varmasti toivoo vielä tulevien kahden vuoden aikana saavuttavansa.

Haaveena City-pestin jälkeen Guardiolalla olisi maajoukkueen valmentaminen. ”Seuraava vaihe voisi olla maajoukkueen valmentaminen, mikäli siihen tulee mahdollisuus.”

”Haluaisin valmentaa Etelä-Amerikkalaista tai Eurooppalaista maajoukkuetta. Copa America turnauksessa pelaaminen – haluan sen kokemuksen.”

Espanjalainen ei vielä paljastanut tämän tarkemmin, mitä maajoukkuetta haluaisi valmentaa, mutta kehui Brasilian nykyistä tilannetta ja piti joukkueen mahdollisuuksia ensi vuoden Qatarin MM-kisoissa hyvinä.

”Brasilia on loistava joukkue. Osan pelaajista kanssa olen työskennellyt ja osan olen kohdannut vastustajina. Heillä on loistava joukko pelaajia. Brasilia on aina ollut ja tulee aina olemaankin vahva ehdokas ennakkosuosikiksi.”

Guardiola piti noin 12 kuukauden tauon valmentamisesta viimeksi vuonna 2012 jätettyään roolinsa Barcelonan päävalmentajana neljän vuoden jälkeen. Guardiolan pesti Cityn peräsimessä on miehen pisin yhdessä seurassa tämän uran aikana.

City sai lisää huonoja uutisia myös keskiviikkona, kun seuran havittelema Harry Kanen siirto kuivui käsiin – mies kertoi twitter-tilillään jatkavansa ainakin vielä ensi kauden Tottenhamissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga