Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigajoukkueiden matka Carabao Cupissa käyntiin voitokkaasti

Cameron Archer
AOP

Ensimmäiset valioliigajoukkueet tulivat mukaan Englannin liigacupiin eli Carabao Cupiin eilisellä kierroksella. Mukaan tulivat viime kauden päätteeksi sarjaan nousseet sekä kymmenen parhaan ulkopuolelle sijoittuneet joukkueet. Valioliigajoukkueet olivat alempien sarjatasojen joukkueita selkeästi edellä. Jokainen joukkueista voitti oman ottelunsa. Valioliigajoukkueista ainut tässä vaiheessa pudonnut joukkue oli Crystal Palace, joka taipui nousijajoukkue Watfordille numeroin 1-0. Täksi kaudeksi Palacen Manageriksi tullut Patrick Vieira metsästää yhä avausvoittoaan seuran peräsimessä.

Muista Valioliigajoukkueista varsinkin Aston Villa ja Norwich olivat tylyjä omille vastustajilleen. Aston Villa kohtasi Englannin 2. liigan joukkue Barrowin ja jätti alemman sarjatason joukkueen täysin jalkoihinsa. Villan ykköstähti oli Cameron Archer, joka iski hattutempun Villan 0-6 voitossa.

Norwich voitti samoin lukemin oman vastustajansa Bournemouthin. Norwich lähti otteluun todellisella kakkosmiehistöllä, mutta Christos Tzolis ja Joshua Sargent iskivät molemmat kaksi maalia mieheen. Norwichin hyökkääjätähti Teemu Pukki ei ollut ollenkaan mukana joukkueen kokoonpanossa.

Muista Valioliigajoukkueista Everton voitti Huddersfieldin numeroin 1-2, Leeds Crewen 3-0, Wolwerhampton Nottinghamin 0-4 sekä Brentford Forest Greenin numeroin 3-1. Brentfodin suomalaishyökkääjä Marcus Forss niittasi loppulukemat, kun peliä oli pelattu 86 minuuttia.

Carabao Cup jatkuu Valioliigajoukkueiden osalta tänään, kun Arsenal kohtaa West Bromwichin, Southampton Newportin sekä Newcastle Burnleyn.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga