Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Nyt oli nopeaa toimintaa – Burnley julkisti uusimman hankintansa ja 15 minuuttia myöhemmin nimesi tämän illan liigacupin kokoonpanoonsa

Aaron Lennon
AOP

Keskiviikkona nähtiin nopeaa toimintaa Valioliigaseura Burnelylta, kun se ensin julkisti uusimman siirtonsa Aaron Lennonin ja vain 15 minuuttia myöhemmin nimesä tämän saman illan Englannin liigacupin eli Carabao Cupin avauskokoonpanoonsa.

Seura julkisti tiedon siirrosta muun muassa twitter-tilillään keskiviikkona alkuillasta. Julkaisussaan seura toivotti miehen ”tervetulleeksi takaisin”.

”Olemme innoissamme vahvistaessamme, että keskikentän laituri Aaron Lennon on hyväksynyt sopimuksen ja palaa Turf Moorille Burnley-pelaajana”. Lennonin on kerrottu solmineen Burnleyn kanssa vuoden sopimuksen.

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä.

Burnley matkasi keskiviikkona Englannin liigacupin toisella kierroksella Newcastlen viraaksi. Ottelun varsinainen peliaika päättyi 0-0 tuolokseen, joten jatkoonmeijä ratkaistiin rangaistuspotkuilla. Burnley voitti ottelun lopulta rangaistuspotkukilpailun jälkeen ja etenee liigacupin kolmannelle kierrokselle.

Hieman yllättävää ottelussa oli kuitenkin joukkueen uusimman hankinnan Lennonin mukanaolo heti ensimmäisen illan pelissä. Mies oli joukkueen aloituskokoonpanossa ja pelasi illan ottelussa hieman vajaat 60 minuttia.

Entinen Englannin maajoukkueen pelaaja Lennon jätti vanhan seuransa turkkilaisen Kayserisporin sopimuksensa päätyttyä ja liittyi Burnleyhin vapaalla siirrolla. 34-vuotias Lennon on jo tuttu kasvo Burnleyssa, sillä mies pelasi seurassa kaksi ja puoli vuotta talven 2018 ja kesän 2020 välissä.  Mies esiintyi 41 Valioliigaottelussa ja iski Burnley-paidassa yhden maalin ennen siirtoaan Turkkiin.

Vaikka ilmoitus miehen paluusta ja nimeäminen heti saman illan otteluun toki nopealla aikataululla tulivatkin, ei mies sentään aivan suoraan lentokentältä kentälle saapunut. Lennon vietti kesällä kauteen valmistavan harjoituskauden Burnleyn kanssa ja on näin päässyt jo mukaan joukkueen toimintaan ja harjoituksiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset