Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Cristiano Ronaldo sittenkin lähtökuopissa? – Miehen kerrotaan olevan lähellä siirtoa Manchester Cityyn

Cristiano Ronaldo
AOP

Cristiano Ronaldon kerrotaan jättäneen tänään jäähyväiset joukkuetovereilleen ja hänen uskotaan vaihtavan maisemaa seuraavien päivien aikana.

Joukkueen päävalmentaja Massimiliano Allegri on aiemmin kertonut, että Ronaldo aikoo jäädä Italiaan. Nyt näyttää, kuitenkin siltä, että portugalilainen on muuttanut mielensä ja haluaa siirtyä Manchester Cityyn.

Viisinkertainen Ballon d’Or voittaja saapui tänään aamulla Juventuksen harjoituskeskukseen ja hänen kerrotaan puhuneen joukkuetovereilleen 40 minuutin ajan. Ronaldo ei osallistunut harjoituksiin vaan poistui paikalta, muuan joukkueen valmistautuessa harjoittelemaan.

Pep Guardiolan luotsaama Manchester City on etsinyt uutta hyökkääjää siitä lähtien, kun Sergio Agüero siirtyi Barcelonaan. Lähtöhalunsa Tottenhamista aiemmin ilmaissut Harry Kane on yhdistetty vahvasti Cityyn kesän aikana, mutta valmista ei ole tullut. Spurs-hyökkääjää ei ole päästetty lähtemään ja hän on palannut joukkueensa kokoonpanoon.

Kun City ei saanut Kanea naarattua Etihadille, seuran kerrotaan siirtäneen katseensa nyt Ronaldoon. 36-vuotias portugalilainen siirtyi Juventukseen vuonna 2018 ja pelaa sopimuksensa viimeistä kautta. Hänen uutisoidaan jo tehneen suullisen sopimuksen siirrosta agenttinsa, sekä Cityn kanssa. Citizens ei kuitenkaan vielä ole jättänyt virallista tarjousta miehestä.

Toteutuessaan tämä olisi valtava siirtopommi. Se olisi myös syvä puukonisku Manchester United -kannattajien sydämiin. Ronaldo siirtyi Unitediin vuonna 2003 ja kuuden seurassa viettämänsä vuoden aikana hänestä jalostui yksi jalkapallomaailman kirkkaimmista tähdistä.

Red Devilsin legendaarinen manageri Sir Alex Ferguson kohteli portugalilaista kuin omaa poikaansa ja auttoi tätä kehittymisessä. Järkytys on varmasti kova myös Fergusonille, jos Ronaldo pukee Citizensin pelipaidan ylleen.

Lähde: Daily Star

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset