Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Nähdäänkö Ronaldo vielä sittenkin Valioliigassa? – Manchester City suuntaa katseensa epäonnistuneen Kane siirron myötä mahdolliseen korvaajaan

Cristiano Ronaldo
AOP

Futismaailmaa pitkään varpaillaan pitänyt Harry Kanen siirtosaaga näyttäisi viimein tulleen päätökseen, kun mies vakuutti keskiviikkona twitter-tilillään jäävänsä Tottenhamiin. Spurs ei ollut tähdestään valmis neuvottelemaan, joten yrityksistä huolimatta City ei siis saanut hankittua kovasti toivomaansa supertähteä joukkueen hyökkäyspäähän.

Seuran onneksi Euroopassa on Kanen lisäksi toinenkin maalitykki, joka mahdollisesti olisi maisemanvaihdosta vailla. City onkin ESPN:n lähteiden mukaan suunnannut jo katseensa Juventuksen supertähteen Cristiano Ronaldoon, jonka tulevaisuus on viime kuukausina ollut niin ikää spekulaatioiden kohteena.

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegria vakuutti viime viikonloppuna, että portugalilainen jatkaa varmasti torinolaisseurassa, mutta voisiko riittävän suuri tarjous Citylta vielä kääntää tilanteen?

ESPN:n lähteiden mukaan City ei ole poissulkenut Ronaldon siirron mahdollisuutta. Siirron toteutuminen vaatisi kuitenkin erinäisten esteiden ylittämistä. Juventus ei missään vaiheessa kovin innokkaana ole ollut portugalilaisen siirtoa orkestroimassa ja seuran onkin huhuttu pyytävän siirrosta tuntuvaa summaa. Ronaldon lähes tähtitieteellinen palkka saattaisi myös olla Citylle ongelma, eikä portugalilaisella varmastikaan aivan samanlaista palkkaa kuin Juventuksessa maksettaisi Cityssa.

Cityn viime viikonlopun 5-0 murskavoitto Norwichista Valioliigassa kertoo selkeää kuvaa joukkueen hyökkäyspään vaarallisuudesta – maalintekijöitä rosterista kyllä löytyy ja mahdollista onkin, ettei manageri Pep Guardiola näe tarvetta enää uuden pelaajan tuomiselle joukkueeseen tässä vaiheessa.

City tutkaili huhujen mukaan ainakin hetkellisesti myös ranskalaistähti Kylian Mbappen mahdollista siirtoa, mutta ranskalaisen siirtosaagaa näytettäisiin käyvän PSG:n ja Real Madridin väillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset