Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsean Jorginho Uefan vuoden pelaaja – Thomas Tuchel Vuoden valmentaja

Jorginho
AOP

Chelsean italialainen keskikenttäpelaaja Jorginho on nimetty Uefan vuoden pelaajaksi. Jorginhosta tuli kauden 2020-2021 aikana kaikkiaan kymmenes pelaaja, joka on onnistunut voittamaan saman vuoden aika sekä Mestarien Liigan että Euroopan Mestaruuden.

Jorginho oli keskeisessä roolissa Chelsean voittoon päättyneessä Mestarien Liiga taipaleessa, kuten hän oli myös selkeä keskikentän avainpelaaja Italian joukkueessa kesän EM-kisoissa.

Jorginhoa Chelseassa valmentava Thomas Tuchel nimettiin vuoden valmentajaksi samassa palkintogaalassa. Tuchelin suurimmaksi saavutukseksi menneellä kaudella nousi Mestarien Liiga voitto Chelsean kanssa. Kesken viime kauden Chelsean peräsimeen tullut Tuchel nosti joukkueensa ehdottomasti yhdeksi kuumimmista joukkueista koko Euroopassa eikä tahti tämänkään kauden aikana ole näyttänyt hidastumisen merkkejä.

Palkintogaalassa nähtiin myös hieman yllättävä tilanne sillä finaalikolmikkoon Jorginhon lisäksi nimetyistä Kevin De Bruynesta ja N’Golo Kantesta kaikkien pelipaikka on keskikentällä. Vaikka Jorginho voittikin vuoden pelaajan palkinnon ei hän kuitenkaan voittanut parhaan keskikenttäpelaajan palkintoa vaan tämä meni Chelsean joukkuekaveri Kantelle.

Tuchelin lisäksi vuoden valmentaja kategorian finaalissa hän päihitti Manchester Cityn Valioliigan sekä Carabao Cupin voittoon johdattaneen Pep Guardiolan sekä Italian Euroopan mestaruuteen johdattaneen Roberto Mancinin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga