Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigamestaria epäillään neljästä raiskauksesta – Manchester Cityn puolustaja pidätetty

Benjamin Mendy
AOP

Manchester Cityn riveissä Valioliigamestaruuttakin juhlinutta Benjamin Mendya epäillään neljästä raiskauksesta sekä yhdestä seksuaalisesta pahoinpitelystä. Asiasta uutisoi muun muassa uutissivusto The Athletic. Seura tiedotti torstaina hyllyttäneensä puolustajan poliisitutkinnan ajaksi.

Tiedotteessaan City vahvisti tapausta käsiteltävän oikeudessa, eikä seura näin voinut tapausta enempää kommentoida.

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä.

Cheshiren poliisilaitois tiedotti asiasta myös torstaina vahvistaen syytökset ja julkaisi asiasta myös tiedotteen. Miehen on määrä esiintyä oikeuden edessä perjantaina.

”Benjamin Mendya, 27, syytetään neljästä raiskauksesta ja yhdestä seksuaalisesta pahoinpitelystä. Syytökset liittyvät kolmeen yli 16-vuotiaaseen uhriin ja epäillyt rikokset ovat tapahtuneet lokakuun 2020 ja elokuun 2021 välillä.”

Mendy on pidätetty ja mies on poliisin hallussa. Cheshiren poliisi muistutti, että tapauksen tutkinta on kesken ja Mendy on oikeutettu reiluun oikeudenkäyntiin.

”On ehdottoman tärkeää, ettei asiasta jaeta mitään raporttia, kommentointia tai tietoa, joka voisi häiritä oikeudenkäyntiä.”

Epäiltyjen raiskauksien uhrit ovat yli 16-vuotiaita ja epäillyt rikokset ovat tapahtuneet viime vuoden lokakuun ja tämän vuoden elokuun välillä.

Ranskan maajoukkuepuolustaja liittyi Cityn riveihin vuonna 2017 Monacosta noin 52 miljoonan punnan siirtosummalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga