Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Historiallinen hetki jalkapallossa – Lionel Messi debytoi uudessa seurassaan

Lionel Messi
AOP

Viikonlopun päätteeksi nähtiin historiallinen hetki, kun Lionel Messi debytoi PSG-paidassa. Pariisilaisjätti pelasi Ligue 1:ssa sunnuntai-iltana Reimsiä vastaan ja Messikin nähtiin viimein tositoimissa.

Argentiinalainen nähtiin ensimmäistä kertaa tämän uran aikana seuratasolla jonkin muun joukkueen kuin Barcelonan pelipaidassa – suuri hetki futismaailmassa. Argentiinalainen sai yleisöltä Stade Augustella seisovat aplodit, kun mies kirmasi kentälle uusi pelinumero 30 selässään, korvaten hyvän ystävänsä Neymar Jr. kentällä.

PSG-manageri Mauricio Pochettino päästi Messin irti toisen jakson lopulla, vain hetki joukkueen toisen maalin jälkeen.

Historiallista hetkeä on odotettu siitä lähtien, kun Messin lähtö Barcelonasta varmistui. Paikan päälle pääsi nippu onnekkaita futisfaneja hetkeä todistamaan. Tilanteen merkityksestä kertoo myös muun muassa se, että lippuja Reimsin kotistadionilla pelattuun otteluun uudelleenmyytiin huhujen mukaan hurjaan 6000 euron hintaan.

Mitään järisyttävää Messin debyytissa ei vielä nähty – argentiinalainen pääsi hyvin mukaan PSG:n syöttökomboihin ja mies antoi muutamia hienoja avaavia syöttöjä kentällä ollessaan. Boxin sisällä Messin kosketukset palloon jäivät vielä vähäisiksi, eikä laukauksia maalia kohden vielä mieheltä nähty.

Barcelona voitti ottelun Kylian Mbappen maaleilla 2-0. Maalit saattavat jäädä miehen viimeisiksi PSG-paidassa, mikäli miehen spekuloitu siirto Real Madrdiin toteutuu vielä seuraavien päivien aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat