Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Jättisiirto on varmistunut: Cristiano Ronaldon uusi koti on Englannissa!

Cristiano Ronaldo Manchester Unitediin

Huhumylly Cristiano Ronaldon ympärillä kävi kuumana, kun selvisi että miehellä olisi nähtävästi haluja lähteä Juventuksesta. Nyt kauppa on varmistettu ja Ronaldo tulee palaamaan Valioliigaan tälle kaudelle.

Cristiano Ronaldo oli viime päivinä yhdistetty siirtoon Manchester Cityyn, kun Pep Guardiolan joukkue otti yhteyttä miehen manageriin. Luonnollisesti kaupungin punaisella puolella pelättiin, että Manchester Unitedissa monta vuotta Alex Fergusonin alaisuudessa pelannut portugalilainen vaihtaisi uskollisuuttaan toiselle puolelle kaupunkia.

Kaupungin sisäisessä kilvassa pidemmän korren veti kuitenkin lopulta Ole Gunnar Solskjaerin Manchester United joka kaappasi Ronaldon yllätysliikkeessä. Ronaldo tulee siis siirtymään tällä kaudella Valioliigaan takaisin vanhaan seuraansa.

Viisinkertaisen Ballond’Or voittajan kauppa on jo sovittu seurojen välillä. Ennen kun sopimuksesta kuitenkaan tulee virallinen, on edessä vielä henkilökohtaisten ehtojen sopiminen, viisumin hankkiminen ja terveystarkastuksen läpäisy.

Ronaldo pelasi Manchester Unitedin paidassa kausilla 2003-2009. Tänä aikana miehelle kertyi 292 ottelua ja 118 maalia. Nyt 36-vuotias Ronaldo palaa seuraan 12 vuoden jälkeen ja joukkue on ehtinyt jo kommentoimaan uutta hankintaa:

”Jokainen jalkapalloklubissa odottaa innolla, että pääsemme toivottamaan Cristianon tervetulleeksi takaisin Manchesteriin”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset