Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Aloittiko Ronaldon siirto ketjureaktion? – Real Madrid tekee tilaa Mbappélle

Kylian Mbappe, Eden Hazard
AOP

Siirtoikkunan viimehetkillä nähtiin kohauttava hetki, kun Cristiano Ronaldo varmisti jättävänsä Juventuksen. Mies palaa Valioliigaviheriöille vanhan seuransa Manchester Unitedin riveihin. Portugalilaisen supertähden siirto saattaa ratkaista vielä parin muukin supertähden kohtalon.

Ronaldon siirto laittoi liikkeelle ketjureaktion, jonka päätteeksi supertähdet Eden Hazard sekä Kylian Mbappé saatetaan nähdä vielä uusissa seuroissa.

Paris Saint-Germainin Mbappéa on viety siirtohuhuissa vahvasti Real Madridiin ja mies on itsekin siirtoa puskenut läpi. Kuluneella viikolla ranskalaisnuorukainen kieltäytyi PSG:n tarjoamasta jatkosopimuksesta tehden samalla lähtöhalunsa harvinaisen selviksi.

PSG on kuitenkin lyönyt miehelle hurjan 199 miljoonan euron hintalapun, jota tällä hetkellä ainoastaan Real näyttäisi harkitsevan. Ronaldon siirto Juventuksesta Manchester Unitediin saattaa kuitenkin toimia liikkeellepanevana voimana ja varmistaa ranskalaisen siirron La Liigan suurseuraan.

Real Madridin on nimittäin kerrottu tarjonneen Juventukselle Ronaldon korvaajaksi Hazardia, joka puolestaan tekisi näin tilaa los blancosissa Mbappélle. Kaksi vuotta sitten Realiin suurten odotusten saattelmana saapunut Hazard ei ole Espanjan pääkaupungissa päässyt huippuvireeseensä.

Real vihjasikin jo loppukeväästä olleensa mahdollisesti belgialaisen valmis myymään kerryttääkseen siirtokassaa uusia hankintoja varten. Tuolloin seuran tavoitteena oli Borussia Dortmundin Erling Braut Håland – Dortmund ei ole kuitenkaan norjalaisesta vielä tänä kesanä valmis luopumaan ja Real-manageri Carlo Ancelotti vakuutteli, että Hazardille löytyy tämän joukkueesta vielä paikka.

Nyt miehen myynti saattaisi kuitenkin avata mahdollisuuden Mbappén ostoon ja Real on valmis tilanteen katsomaan loppuun saakka. Viime kauden Serie A:n maalikuningas Ronaldo jätti Juventuksen hyökkäykseen aukon maalintekijälle, jota torinolaisseura yrittää varmasti paikata vielä ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Muun muassa uutissivusto Le Parisien on kertonut madridilaisten nostaneen tarjoustaan ranskalaisesta jo 190 miljoonaan euroon. Upporikasta ja rutiköyhää siirrolla pelannut PSG on joutumassa tilanteessa tiukille, sillä Real on kertonut tarjouksen olevan heidän viimeisensä. Enempää seura ei ole valmis tarjoamaan ja mikäli PSG ei tarjousta hyväksy, on riskinä La Liiga-jättiläisen vetäytyminen tilanteesta täysin, jolloin PSG jäisi tyhjin käsin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset