Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähteet: Pedri jatkosopimukseen Barcelonan kanssa – Blaugrana kiinnitti kirkkaimman lupauksensa

Pedri
AOP

Barcelonan kerrotaan tehneen jatkosopimuksen joukkueen keskikenttäpelaajan Pedrin kanssa. Uusi sopimus on viiden vuoden mittainen ja pitää espanjalaisen näin ollen Camp Noulla vuoteen 2026 asti.

Katalonian jättiläisen on uutisoitu kärsivän pahoista talousongelmista, mutta siitä huolimatta seuran on kerrottu tekevän kaikkensa saadakseen Pedri jäämään. Nyt siinä on lähteiden mukaan onnistuttu. Espanjalainen on vasta 18-vuotias ja kuuluu joukkueen pitkän tähtäimen suunnitelmiin.

Mies liittyi Barcelonaan viime vuonna, mutta on nopeasti noussut yhdeksi Barcelonan, sekä Espanjan maajoukkueen tärkeimmistä pelaajista. Nuorukainen on pelannut vuoden aikana hurjan määrän otteluita ja on nyt ansaitulla lomalla.

La Liga-kauden jälkeen Pedri oli La Rojan mukana EM-kilpailuissa, kuten myös Tokion olympialaisissa. Heti olympialaisten päätyttyä, hän palasi Barcelonan riveihin.

Pedri on sivussa sunnuntaina pelattavasta Getafe ottelusta, sekä Espanjan tulevista MM-karsintaotteluista. Nuorukaisen uskotaan palaavan syyskuun maajoukkuetauon jälkeen Blaugranan avauskokoonpanoon. Lepo tulee kovasta otteluruuhkasta johtuen varmasti tarpeeseen, vaikka pelihaluja nuorella miehellä riittää.

Barcelona on murroksessa, eikä kukaan joukkueen kannattajista tiedä, mitä odottaa. Yksi aikakausi on päättynyt ja Lionel Messille etsitään manttelinperijää. Saappaat ovat hehtaarin kokoiset, eikä Pedri pysty niitä täyttämään. Ei ainakaan vielä.

Barcelonan huono taloudenpito on varmistanut sen, ettei siirtomarkkinoilta ainakaan löydy ratkaisua joukkueen ongelmiin. Tilanne antaakin Pedrin kaltaisille nuorille pelaajille mahdollisuuden kehittyä, sekä nousta entistä suurempaan rooliin.

Lähde: Barca Blaugranes

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga