Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Memphis Depay jatkaa hyviä otteitaan Barcelonassa – iski voittomaalin La Liigassa

Memphis Depay
AOP

Katalonialaisseura Barcelona nappasi La Liigassa sunnuntaina 2-1 voiton Getafesta kesän hankinnan Memhis Depayn ratkaisevalla maalilla.

Hollantilainen jatkoi näin vakuuttavaa starttiaan Barcelona-paidassa, varmistaen samalla joukkueelleen tärkeän voiton. Barcelona on kolmen ottelun jälkeen La Liigassa vielä tappioton ja se pääsee lähtemään Kansainväliselle tauolle voitto taskussaan. Katalonialaiset pelasivat Athletic Clubin kanssa viime kierroksella tasan, joten kolmesta La Liigan ensimmäisestä ottelusta joukkueella on kerättynä nyt seitsemän pistettä.

Hollantilainen Depay siirtyi kesällä Barcelonaan ilmaisella siirrolla ja iski nyt jo toisen maalinsa Barca-paidassa. Joukkueella riittää vielä totuttelemista, kun se pelaa ensimmäistä kertaa lähes kahteen vuosikymmeneen ilman seuralegendaansa Lionel Messiä. Argentiinalaisen sopimusta Barcelonassa ei pystytty taloudellisten syiden takia jatkamaan, joten mies siirtyi ilmaisella siirrolla Paris Saint-Germainiin.

Depay on osoittanut kuitenkin olevansa valmis ottamaan vastuuta joukkueessa ja sovittelemaan mahdollisesti uuden maalintekijän viittaa jo olkapäilleen. Mies oli viime viikonloppunakin ratkaisevassa asemassa, sillä hollantilainen iski Barcelonan tasoituksen ottelussa Athletic Clubia vastaan ja varmisti joukkueelleen yhden pisteen.

Sunnuntain ottelussa Getafea vastaan Barcelona otti aikaisen johtoaseman – espanjalainen keskikentän taituri Sergi Roberto aloitti maalinteon jo ottelun toisella peliminuutilla. Getafen Sandro Ramírez tasoitti kuitenkin ottelun noin 20 minuutin pelin kohdalla ja iski samalla joukkueen kauden avausmaalin.

Puolen tunnin pelin kohdalla Depay pelasi itsensä vapaaksi boxin sisällä ja laukoi isännille tarkalla laukauksella voiton. Getafe jatkaa toistaiseksi La Liigassa siis vielä ilman pisteitä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga