Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Uncategorized

Watford hankki Ranskan maajoukkuepelaajan Tottenhamista – jo kesän 11. hankinta

Moussa Sissoko siirtyi Watfordiin
AOP

Tälle kaudelle Valioliigaan noussut Watford on tehnyt taas mielenkiintoisen hankinnan vahvistaakseen joukkuettaan.

Watford on varmistanut, että he ovat ostaneet Ranskan maajoukkuepelaajan Moussa Sissokon Tottenhamista. Kaupan hinnaksi on arvioitu noin 3 miljoonaa puntaa.

Kokenut 32-vuotias Sissoko on nyt solminut 2 vuoden sopimuksen Watfordin kanssa. Keskikenttäpelaaja kuului Ranskan Euro joukkueeseen ja pelasi 42 peliä Tottenhamin paidassa viime kaudella.

Vaikka mies lasketaan ylimääräiseksi Tottenhamissa, saattaa 3 miljoonan sijoitus olla erinomainen kauppa Watfordille. Seura kaipaa pelaajia, joilla on Valioliigakokemusta, kun se yrittää selvitä ensimmäisen kautensa Englannin korkeimmalla sarjatasolla.

Ennen kuin kauppa varmistui, toimittajat pääsivät kysymään Watfordin valmentajalta Xisco Munozilta hänen mielipiteitä Sissokosta.

”Hän on todella hyvä pelaaja, kaikki tietävät, että hän on kokenut pelaaja. Hän on huippu pelaaja ja uskon, että hän olisi todella hyvä meille.”

Valmentaja myös korosti kuinka uusi pelaaja lisäisi syvyyttä joukkueeseen ja mahdollistaisi eri taktisia valintoja.

Watford on sijoittanut joukkueeseen kesän aikana reilusti, sillä Sissokosta tuli jo joukkueen 11. hankinta kesän siirtoikkunan aikana. Viimeisimpinä joukkue hankki 34-vuotiaan keskikenttäpelaajan Slovakialaisen Juraj Kuckan ja Turkin 26-vuotiaan maajoukkuepelaajan Ozan Tufanin.

Tottenhamissa kesän mittaan liikenne taas on mennyt toiseen suuntaan. Sissokon lisäksi joukkueesta on lähtenyt pienillä vaihtosummilla Toby Alderweireld, Joe Hart ja Danny Rose. Erik Lamelan Tottenham taas vaihtoi Sevillan Bryan Giliin.

Joukkueet kohtaavat toisensa Valioliigassa jo sunnuntaina kello 16:00, jolloin Sissoko voi päästä kohtaamaan seuran jossa vietti edelliset viisi vuotta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Uncategorized