Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Uncategorized

Valioliigassa lauantaina kahdeksan ottelua – huippuottelu päättää päivän

Mo Salah Liverpoolissa tuulettaa maalia.
AOP

Valioliigassa palataan maajoukkuetauolta kahdeksan ottelun voimin. Viideltä alkaa yhteensä kuusi kamppailua ja perinteiseen lauantaiseen tyyliin kierros aloitetaan kello 14.30 käynnistyvällä ottelulla sekä päivä päätetään kello 19.30 alkavalla huippuottelulla.

Valioliigassa nähdään monta mielenkiintoista ottelua lauantaina. Ennen maajoukkuetaukoa voiton tililleen napannut ja manageriaan vaihtanut Norwich hakee voitolleen jatkoa, kun joukkueen kotikentälle vieraaksi tulee keskikastin Southampton. Teemu Pukki on tehnyt Valioliigassa kolme maalia ja Southamptonin paras maalintekijä Adam Armstrong kaksi, joista jälkimmäinen oli voittomaali edellisessä ottelussa Aston Villaa vastaan.

Päivä alkaa Leicesterin kotiottelulla sarjakärki Chelseaa vastaan. Leicester jäi tauolle 1-1 -tasapelillä Leedsiä vastaan. Sitä ennen joukkue kärsi Valioliigassa 2-0 -kotitappion Arsenalille. Edellisen kerran joukkue on voittanut Valioliigassa 24.10, kun vieraissa kaatui Marcus Forssin edustama Brentford 2-1 -lukemin ja edellinen kotivoitto on Manchester Unitedista yli kuukauden takaa.

Chelsea pelasi taukoa edeltäneessä ottelussa Leicesterin tavoin tasapelin, kun joukkue hyytyi Stamford Bridgellä 1-1 -tasapeliin Burnleyta vastaan. Valioliigassa Chelsea on pitänyt nollapelin putkeen kolmessa perättäisessä vierasottelussa.

Lauantain kierroksen päättää huippuottelu, kun Jurgen Kloppin valmentama Liverpool saa kotikentälleen vieraaksi nousukuntoa ennen taukoa esittäneen Arsenalin. Joukkueet ovat sarjassa neljäntenä ja viidentenä vain kahden pisteen erolla toisiinsa. Liverpoolin maalisuhde on toki 20 maalia plussalla, kun Arsenalin vastaava on plus-miinus nolla. Arsenal on alkukaudella tehnyt 13 maalia, kun Liverpool taas 31.

Liverpoolin edellinen voitto Valioliigassa on lähes kuukauden takaa, kun joukkue murskasi Manchester Unitedin vierassa 5-0 -lukemin. Tämän jälkeen joukkue on pelannut tasapelin Brightonia vastaan ja hävisi edellisen ottelun vierassa West Hamille. Arsenal on Valioliigassa kahdeksan ottelun pisteputkessa ja kolmen ottelun voittoputkessa. Ennen taukoa Arsenal nollasi Leicesterin vieraissa ja Watfordin kotonaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Uncategorized