Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Anfieldillä kuohui – Kiistanalainen punainen kortti sai Chelsea-leirin raivostumaan

Liverpool vs Chelsea

Valioliiga-lauantain päätti Liverpoolin ja Chelsean välinen huippukohtaaminen. Tunnetta täynnä ollut taistelu päättyi lopulta 1-1 tasatulokseen.

Chelsea piti ottelun alussa pelin tahtipuikot käsissään ja ottikin johtoaseman haltuunsa reilun 20 minuutin pelin jälkeen. Kulmapotkutilanteessa Liverpool-puolustus hieman unohti Mestarien liigan sankarin Kai Havertzin ja saksalainen pääsi puskemaan millintarkalla puskulla vierailijat johtoon.

Ensimmäisen jakson lopulla nähtiin kiivas ja hieman kiistanalainenkin tilanne, jonka päätteksi Liverpool pääsi tasoittamaan ottelun. Pallo jäi pyörimään Chelsea-maalin edustalle ja Liverpool pääsi yrittämään maalinteko useampaan kertaan. Chelsean maaliviivalla keskikentän laituri Reece James pelasti vielä Liverpoolin viimeisen yrityksen, mutta pelasi palloa kädelllä.

Ottelun erotuomari Anthony Taylor tarkasti tilanteen VAR-ruudulta ja näytti Jamesille tilanteen päätteeksi suoraa punaista korttia. Chelsea-pelaajat eivät tuomiota helpolla sulattaneet ja protestoinnista jaettiin varoitukset myös maalivahti Edouard Mendylle sekä puolustaja Antonio Rüdigerille.

Tilanteesta tuomittiin Liverpoolille rangaistuspotku, jonka Mohamed Salah laittoi varmasti sisään tasoittaen samalla taukolukemiksi 1-1.

Toisella jaksolla miesylivoimalla pelannut Liverpool hallitsi odotetusti ottelua ja Chelsea joutui puolustuspäässään tiukille. Siniset pyrkivät vastahyökkäyksillä päästä iskemään, mutta joukkueen energia näytti pääsääntöisesti menneen puolustamiseen.

Muutamaan kertaan Chelsean onnistui päästä Liverpool-maalia hätyyttelemään, mutta joukkue ei onnistunut yllättämään punaisten puolustusta.

Tunnetta ja taistelutahtoa illan ottelussa odotetusti nähtiin – kovia kaksinkamppailutilanteita sekä tiukkaa taistelua. Ottelun ennalta odotetuin taistelupari Romelu Lukaku ja Virgil van Dijk jäi tällä kertaa vielä hieman laimeaksi. Toki toisella jaksolla alivoimalla pelannut Chelsea ja Lukaku eivät päässet aivan toivomallaan tavalla haastamaan Liverpool puolustusta.

Punaiset puskivat armottomasti koko toisen jakson, mutta Chelsea antoi kaikkensa puolustuspäässään ja onnistui poolin pitämään poissa maalilta.

Liverpool sai aikaiseksi muutamankin kovan kaukokaukauksen, kun muun muassa van Dijk ja Jordan Henderson pääsivät koittamaan, mutta Chelseavahti Mendy ei ollut yllätettävissä.

Pisteet jaettiin siis 1-1 lopputuloksen myötä Anfieldilla. Chelsealle tasapeli oli taisteluvoitto, kun Liverpoolille puolestaan toisen jakson maalittomuus jäi varmasti kaivelemaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga