Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsea-manageri Thomas Tuchel kritisoi Reece Jamesin ulosajotilannetta – ”kukaan ei halua katsoa tuollaista”

Siirtyykö Cesare Casander Thomas Tuchelin alaisuuteen?
AOP

Chelsea-manageri Thomas Tuchel onnistui johdattamaan joukkueensa Anfieldilla lauantai-iltana tiukan kamppailun päätteeksi tasapeliin. Saksalaisen miehistöllä oli kuitenkin kova työ taistella pisteille, sillä se joutui pelamaan ottelun koko toisen jakson alivoimalla.

Chelsean Reece Jamesin ulosajoon johtanut tilanne ja erotuomari Anthony Taylorin päätös suorasta punaisesta ovat kirvoittaneet paljon keskustelua ja mielipiteensä tilanteeseen tarjosi myös Chelsea-manageri Tuchel.

”Tuplarangaistus on aina todella hankala ja se pilaa pelin. Mutta säännöt ovat sellaisia.”

Tuchelin mielestä erotuomari Taylorin päätös tuli tilanteessa turhan nopeasti. Erotuomari kävi tilanteen jälkeen tarkastelemassa tapahtuneen VAR-ruudulta, mutta tämän ei tarvinnut ruutua kauaa katsella ennen kuin tuli päätökseen – pallo pilkulle ja James suoralla punaisella pukukopin puolelle.

”Olisin vain toivonut, että erotuomari olisi harkinnut tilannetta hieman pidempään – vaikka olisikin lopulta päätynyt samaan tuomioon.”

Kiistanalaisessa tilanteessa James pelasti Liverpoolin yrityksen maaliviivalta, mutta näytti pelanneen tilanteessa palloa kädellään.

”En yleisestikään pidä tällaisista aikaisista punaisista korteista – ne pilaavat pelin. Kukaan ei halua nähä sitä 45 minuuttia, he haluavat nähdä korkeatasoista peliä.”

Manageri myönsi kuitenkin, ettei tällä ole tilanteeseen parempaakaan ratkaisua. Saksalainen hyväksyi erotuomarin päätöksen, vaikka sen aiheuttama muutos pelissä miestä hieman harmittikin.

”Tuomion itsessään hyväksyn kyllä ja ymmärrän sen. En sano, että päätös oli väärä, en vain pidä tavasta jolla erotuomari tilanteen tarkasti. Hän vain katsoi kuvaa, joka näytti selvän kontaktin pallon kanssa.”

”Näin videolta koko liikkeen. Pallo tuli lähietäisyydeltä ja kimposi lantiolta hänen käteensä. Käsi ei ollut epäluonnollisessa asennossa. Olen kuullut joidenkin erotuomareiden sanovan, ettei se olisi rangaistava teko.”

Vaikka Chelsea joutuikin koko toisen jakson pelaamaan miehen vajaalla, onnistui se taistelemaan itselleen pisteen. Manageri olikin miehistönsä taisteluun ja uhrautuvaan puolustuspelaamiseen tyytyväinen.

”Ottelu oli melko vaikea, mutta pärjäsimme erinomaisesti ja olen todella iloinen siitä, kuinka hyvin pärjäsimme. Mielestämme ansaitsimme pisteen.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga