Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Mikel Arteta uskoo edelleen Arsenalin tulosten tulevan – kuinka kauan manageri saa armonaikaa?

Mikel Arteta
AOP

Arsenal otti rumasti 5-0 takkiin Manchester Cityn vieraana lauantai-itapäivällä. Gunners-manageri Mikel Arteta vakuuttelee kuitenkin edelleen, että hän saa joukkueen heikon kauden käännettyä.

Arsenalin yllä leijuu pelottavan tumma pilvi tällä hetkellä – Valioliigan tähän astisista kolmesta ottelusta on saldona nolla pistettä ja nolla tehtyä maalia. Kurssi on saatava käännettyä ja nopeasti. Luottaako Arsenalin seurajohto kuitenkaan enää manageri Artetaan vai saako espanjalaismanageri tehdä tilaa jollekin toiselle?

Arteta itse on kertonut, ettei tykkimiesten kehitysprojekti ole vielä valmis ja mies vihjasikin, että hankintoja olisi mahdollisesti vielä siirtoikkunan aikaan tiedossa. Paine Artetan olkapäillä lisääntyy kuitenkin kokoajan ja mies itsekin tiedostaa, että tulosta on tultava pian.

”Olen aina sanonut ja erityisesti nyt tappioiden myötä olen ollut entistä kriittisempi itseäni kohtaan ja otan vastuun tappiosta”, mies kommentoi lauantain ottelun jälkeen BBC Sportin mukaan.

”Kyseenalaistan aina päätökseni ja yritän saada ympärilleni oikeat ihmiset. Katson jokaista tekemääni päätöstä ja teen muutoksia, jos näen niiden olevan tarpeellisia.”

Arsenal on kesän siirtoikkunan aikaan englantilaisjoukkueista tuhlannut eniten rahaa. Kesän hankinnat eivät kuitenkaan lauantain ottelussa onnistuneet vaikutusta tekemään ja kun joukkueen kokeneemmatkin pelaajat epäonnistuivat omalla tasollaan pelaamaan, on tuloksena ehdottomasti vaikea tilanne.

Gunners-faneilta on tullut viime aikoina tiukkaa palautetta Artetan suuntaan ja osa toivoisi näkevänsä miehen korvattavan. Osa Arsenal-faneista seisoo kuitenkin vielä espanjalaismanagerin takana ja siitä Arteta kiitteli heitä.

”Kaikki mitä voin faneille sanoa on kiitos niin paljon. Meitä oli 3000 fania paikan päällä tukemassa ja seisomassa joukkueen takana.”

Vaikka Artetan itsensä usko joukkueen kehitykseen ja nousuun on edelleen vankkumaton, kuinka kauan Arsenal antaa managerilleen vielä armonaikaa? Seuraavaksi Arsenalilla on edessään kohtaaminen sarjanousija Norwichin kanssa syyskuun 11. päivä. Joukkueet istuvat parhaillaan sarjataulukon pohjimmaisina, molemmat kolmella tappiolla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga