Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU haki voiton Wolverhamptonin vieraana – Mason Greenwood onnistui maalinteossa

Mason Greenwoodin osuma ratkaisi ottelun
AOP

Sunnuntain Valioliiga-kierroksella Wolverhampton Wanderers isännöi Manchester Unitedia kotistadionillaan Molineuxilla. Peli päättyi Unitedin 0-1 voittoon, Mason Greenwoodin osuttua kertaalleen maalipuiden väliin.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue Wolves oli niskan päällä ja varsinkin rakettimainen Adama Traoré oli alati vaarallinen.

Kun 7 minuuttia oli pelattu United menetti pallon Wolvesin rangaistusalueen tuntumassa. Kotijoukkue lähti nopeaan vastahyökkäykseen ja lähetti pitkän pallon yli puolen kentän.

ManU:n keskikenttäpelaaja Fred pääsi väliin, mutta brasilialainen ohjasi pallon suoraan Francisco Trincãolle, joka eteni aina Unitedin boksiin asti. Espanjalaisen laukaus ohitti jo ManU:n maalivahti David De Gean, mutta puolustaja Aaron Wan-Bissaka liukui viime hetkellä pallon tielle, pelastaen joukkueensa takaiskulta.

Ensimmäiset 30 minuuttia ManU näytti olevan vielä telineissä, kunnes joukkue alkoi hiljalleen herätä. 37 minuutilla Paul Pogba lähetti upean pystysyötön Wolvesin puolustuslinjan selustaan, mutta Bruno Fernandes oli ehtinyt paitsioon. Portugalilainen pelasi tilanteen loppuun ja laukoi pallon voimalla reppuun, mutta osuma hylättiin.

Vielä ensimmäisen puoliajan viime hetkillä Greenwoodilla oli loistava tilaisuus siirtää joukkueensa johtoon. Fernandesin näyttävä yhden kosketuksen syöttö vapautti nuorukaisen vauhtiin ja tämä laukoi kohti takakulmaa. Pallo Wolvesin maalivahdin José Sán sormenpäiden kautta vain hieman ohi maalin.

Ensimmäisellä puoliajalla ei nähty enää vaarallisia tilanteita, kotijoukkueen ollessa lievästi niskan päällä.

Unitedin tekeminen oli verkkaista ja useampi Red Devilsin pelaaja jäi otteluna aikana täysin pimentoon.

Ensimmäistä kertaa joukkueen avauskokoonpanossa ollut Jadon Sancho oli todella näkymätön ja hänet vaihdettiinkin Edinson Cavaniin pelin 53 minuutilla.

Kun 68 minuuttia oli pelattu oli de Gean vuoro pelastaa United. Niin ikään ensimmäistä kertaa joukkueen avauksessa ollut Raphaël Varane hävisi pääpallon Romain Saïssille, jonka puskun de Gea pelasti alakulmasta. Saiss oli ensimmäisenä irtopallossa, mutta kuin ihmeen kaupalla de Gea ehti miehen toisenkin yrityksen tielle. Kaksi loistavaa reaktiotorjuntaa ja United-maali näytti noidutulta.

Kun 80 minuuttia oli takana nähtiin ottelun ainoa osuma. Greenwood sai pallon Pogbalta Wolvesin rangaistusalueen tuntumassa. Terävät ensimmäiset kosketukset ja vihainen laukaus pienestä kulmasta yllättivät Sán. Wolves-pelaajat protestoivat voimakkaasti osuman hyväksymistä, sillä heidän mielestään Pogba oli tehnyt rikkeen maalia edeltäneessä tilanteessa.

Maali jäi kuitenkin voimaan ja United nappasi kolme pistettä mukaansa. Kumpikaan joukkue ei esittänyt tänään parastaan, molempien pelaamisen ollessa varsin tahmeaa. ManU:n voittoa voidaan pitää hieman onnekkaana pelitapahtumiin nähden. Kausi on kuitenkin vasta alkanut ja molemmilla seuroilla on vielä runsaasti aikaa parantaa esityksiään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga