Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa lähdetään kansainväliselle tauolle Tottenhamin johdolla – joukkue sarjakärjessä puhtaalla pelillä

Tottenham
AOP

Valioliigassa nähdään viikonlopun pelikierroksen jälkeen pieni tauko, kun maailmalla pelataan tulevalla viikolla jalkapallon MM-kisojen karsintoja. Kansainväliselle pelitauolle lähdetään Tottenhamin johtaessa liigaa puhtaalla pelillä kolmen pelikierroksen jälkeen.

Joukkue on kuin uudestisyntynyt, jos sitä vertaa vain muutaman kuukauden takaiseen kaaokseen. José Mourinhon aikainen joukkueen mahalasku sekä portugalilaisen potkujen seuraama valmentajan metsästys näyttää tuottaneen tulosta. Nuno Espirito Santon alaisuudessa joukkueen suunta näyttäisi viimein olevan ylöspäin.

Nyt kun Harry Kanenkin siirtosaaga näyttäisi ainakin toistaiseksi olevan taputeltu, voi joukkue viimein keskittyä oleelliseen. Joukkueen kapteeni Kane ei vielä ole maalin makuun Valioliigassa tällä kaudella päässyt, mutta mikäli joukkueen hyvät otteet jatkuvat, saa Kanenkin varmasti maalihanat lopulta auki.

Tottenham nappasi kolmannen voittonsa Valioliigassa sunnuntaina, kun se voitti kotonaan Watfordin lukemin 1-0.  Voitolla Tottenham varmisti itselleen paikan sarjakärjessä omassa rauhassa, sillä se on liigan joukkueista ainoa, joka onnistui kolme ensimmäistä otteluaan voittamaan.

Spurs on liigan joukkueista myös ainoa, joka on toistaiseksi pystynyt pitämään oman maalinsa puhtaana. Maaleja lilywhites on iskenyt kolme – kaksi näistä on iskenyt Son Heung-min ja yhden Dele Alli.

Son viimeisteli myös Spursin viimeisimmän maalin Watford-ottelussa. Miehestä tuli samalla ensimmäinen aasialainen pelaaja, joka saavutti Valioliigassa 200 ottelun rajapyykin.

Ennen kansainvälistä pelitaukoa, Valioliigan sarjataulukon jumbosijaa pitää halussaan Arsenal. Tällä hetkellä kovasti vaikeuksista kärsivä joukkue hävisi kaikki kolme ensimmäistä otteluaan – viimeisimpänä Gunners otti rumasti 5-0 takkiin Cityn vieraana lauantaina.

Arsenal ja Wolves ovat ainoat joukkueet vielä ilman ainuttakaan tehtyä maalia. Eniten maaleja on toistaiseksi päästänyt Teemu Pukin Norwich, joka on päästänyt 10 maalia omiin. Eniten maaleja ovat puolestaan tehneet Manchester City sekä West Ham – molemmilla täysosumia on tehtynä toistaiseksi 10.

Kansainvälisen tauon jälkeen Tottenhamilla on syyskyyssa edessään kohtaamiset Crystal Palacen sekä Chelsean kanssa. Syyskuun lopussa nähdään myös Lontoon paikallisottelu sarjakärki Tottenhamin ja sarjajumbo Arsenalin välillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga