Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal-pelaajalta yllättävä avunhuuto instagramissa – ”haluan vain sinne, missä saan pelata”

Ainsley Maitland-Niles
AOP

Arsenalin Ainsley Maitland-Niles ei ole nykyiseen tilanteeseensa tykkimiehissä tyytyväinen ja mies antoi turhautumisensa näkyä sosiaalisessa mediassa maanantaina.

Englannin maajoukkuemies Maitland-Niles julkaisi instagram-tilinsä tarinat-osiossa suoraan Arsenalille suunnatun kommentin, missä mies teki turhautumisensa selväksi.

”Kaikki mitä haluan on mennä sinne, missä minut halutaan ja missä saan pelata.”

Muun muassa uutissivusto Goal kertoi Arsenalin huhujen mukaan hylänneen Evertonin lainatarjouksen miehestä, joka osaltaan sai puolustajan turhautumaan.

23-vuotias puolustaja palasi kuuden kuukauden lainapestiltä West Bromwichista kesän alussa, mutta paluu Lontooseen ei ole ruusuisesti sujunut. Miehelle ei ole tahtonut löytyä roolia tai peliaikaa manageri Mikel Artetan alaisuudessa, joka on lisännyt spekulaatioita miehen tulevaisuudesta.

Nuorukainen ei suinkaan ensimmäistä kertaa kohdistanut kommentia sosiaalisessa mediassa suoraan Arsenalin suuntaan, vaan kipakoita kommentteja on mieheltä kuultu aiemminkin.

Vuoden alussa Maitland-Niles suuntasi kipakan kommentin Arsenalin suuntaan West Brom lainasiirtoon liittyen. Tuolloin mies kirjoitti instagramissa hyväksyneensä lainasopimuksen, sillä se oli parempi vaihtoehto kuin Arsenalin ”penkillä istuminen loppukauden ja homehtuminen”.

Mies peräänkuulutti myös kesäkuussa Arsenalin päättäjiltä ”selvyyttä” tilanteeseensa. ”Haluan tietää päätöksen, jotta voin keskittyä tekemään töitä kenen ikinä kanssa päädynkään töitä tekemään.”

”Tarkoittipa se sitten uuden seuran löytymistä tai täällä harjoitteluni jatkoa. Haluaisin jonkinlaisen viittauksen siitä, mitä tulee tapahtumaan – missä Arsenal näkee minut. Jos kaikki menee hyvin, niin sitten menee, mikäli ei, niin sitten on aika hyvästellä Arsenal. Tämä on ollut pitkä, mutta ylpeä matka.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga