Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenalin Willianilta iso palvelus seuralle

Willian
AOP

Willian on tehnyt suuren palveluksen Arsenalille, sillä hän on päättänyt purkaa sopimuksensa Arsenalin kanssa siirtyäkseen brasilialaisseura Corinthiakseen. Willianilla olisi vielä kaksi vuotta jäljellä sopimusta, joka takaa hänelle 240 000 punnan viikkotulos, mutta sen sijaan, että hän pysyisi Gunnersissa tai pyytäisi sopimuksen ulosostoa, hän on päättänyt purkaa sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Willianin hyväntahtoisuus seuralle säästää palkkatuloissa Arsenalilta noin 20,5 miljoonaa puntaa.

Arsenalin seurajohto on ollut häikäistynyt Willianin eleestä. Willian saapui Valioliigaan kahdeksan vuotta sitten ja nyt hän on päättänyt jättää Englannin kentät ylpeästi. Brasilialainen on hyväksynyt sen tosiasian, että viime kesän siirto Chelseasta Arsenaliin ei toiminut pelaajan eikä seuran osalta toivotulla tavalla ja hän tahtoo toivottaa kaikille seurassa menestystä tulevaisuuteen.

Viime viikolla Arsenalin manageri Mikel Arteta kertoi keskustelleensa Willianin kanssa tämän mahdollisesta siirrosta vanhaan seuraansa.

– Tällä hetkellä hän on Arsenalin pelaaja ja me yritämme saada parhaan mahdollisen hänestä ulos niin kauan, kun hän on täällä. Mitä tahansa kuitenkin voi tapahtua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga