Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Uruguain jalkapalloliitto perui Cavanin valinnan maajoukkueeseen – Mies ei pelaa tulevissa karsintaotteluissa

Uruguai perui Cavanin maajoukkuekutsun
AOP

Manchester United vahvisti maanantaina verkkosivuillaan Edinson Cavanin jäävän Englantiin tulevan maajoukkuetauon aikana. Cavani oli valittu Uruguain maajoukkueen mukaan syyskuun maaotteluihin, mutta maan jalkapalloliitto perui kutsunsa.

Uruguai kohtaa seuraavissa MM-karsintaotteuissaan Perun, Bolivian ja Ecuadorin. Viimeinen näistä kohtaamisista pelataan torstaina 9.syyskuuta, joten Cavani olisi aikaisimmillaan pystynyt palaamaan Englantiin perjantaina. Lauantaina 11.syyskuuta Unitedilla on ottelu Newcastle Unitedia vastaan.

Uruguaissa on vaikea koronavirustilunne ja maa on Englannin hallituksen määrittämällä niin kutsutulla punaisella listalla. Tämä tarkoittaa sitä, että maasta palatessaan Cavani olisi joutunut 10 päivän karanteeniin.

Viime tiistaina Valioliiga-joukkueet päättivät, etteivät ne päästä pelaajia korkean riskin maihin. Päätös koskee noin 60 Valioliigapelaajaa. Uruguain jalkapalloliitto näyttää nyt ottaneen tämän asian huomioon, ja perui Cavanin valinnan.

Cavani pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa sunnuntaina, tullen vaihdosta sisään ottelun 53 minuutilla, kun United kaatoi Wolvesin 0-1. ’’El Matador’’ on yksi Uruguain suosituimmista urheilijoista ja hän on aina tilaisuuden tullen ollut maajoukkueen käytettävissä. Hän on pelannut yhteensä 123 maaottelua, joissa on syntynyt 53 maalia

Mies pelasi Uruguain paidassa kesän Copa Americassa ja oli yksi joukkueensa tärkeimpiä pelaajia. Hän osui turnauksen aikana Boliviaa, sekä Paraguaita vastaan, mutta joukkueen matka päättyi Kolumbiaa vastaan neljännesvälierä-vaiheessa.

Cavani saapui Manchesteriin vuosi sitten PSG:stä ja hänen otteensa ovat tehneet vaikutuksen United-kannattajiin. Miehellä on ikää jo 34-vuotta, mutta hänen liikkeensä ja energiansa ovat korkealla tasolla. Urugualaisen työmoraali on myös kohdillaan, hänen juostessaan puolustuksen avuksi useasti otteluiden aikana.

Cavanin palloton pelaaminen on Euroopan eliittiä. Mies on mestari ajoittamaan juoksunsa puolustuksen selustaan, ja tuntuu aina pelatessaan pääsevän maalipaikoille. Cavanin näyttämä esimerkki on todella tärkeää nuorten United-hyökkääjien, kuten Mason Greenwoodin kehittymisen kannalta.

Lähde: manutd.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut