Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Dominic Calvert-Lewin vetäytyy Englannin maajoukkueesta

Dominic Calvert-Lewin
AOP

Evertonin kärkihyökkääjä Dominic Calvert-Lewin on päättänyt jäädä pois Englannin maajoukkueesta tulevien maajoukkuepelien osalta. Tällä kaudella jokaisessa Valioliigaottelussa maalinteossa onnistunut Calvert-Lewin jää pois A-maajoukkueen otteluista loukkaantumisen vuoksi. Englanti kohtaa maajoukkuetauolla Unkarin, Andorran sekä Puolan MM-karsintaotteluissa.

Calvert-Lewin jää parantelemaan murtunutta varvasta sekä reisilihasvammaa. Valioliigan maalipörssissä toisena oleva englantilainen on onnistunut myös A-maajoukkuetasolla. 11 pelaamassa ottelussaan hän on iskenyt maalleen 4 maalia.

Englannin päävalmentaja Gareth Southgate ei suunnittele kutsuvansa loukkaantumisen takia pois jääneen Calvert-Lewinin tilalle toista hyökkääjää. Maajoukkueen mukana on siis vain kaksi hyökkääjää, kapteeni Harry Kane sekä maajoukkuedebyyttiään odottava Leedsin Patrick Bamford. Poisjäännin myötä, Leedsissa viime kaudelle 17 maalia iskenyt Bamford, on todella lähellä saada debyyttinsa.

Kane on Southgaten selvä ykkösvalinta, mutta tiiviin ottelutahdin takia on Bamfordille lähes varmasti tiedossa ainakin minuutteja ja kenties jopa avauksen paikka jossain ottelussa. 27- vuotias Bamford on ollut jo viime kaudesta lähtien mukana spekulaatioissa maajoukkueen osalta, mutta tähän asti kutsua maajoukkuetehtäviin ei ole tullut.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga