Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool viimein sopimukseen kapteeninsa jatkosta

Jordan Henderson
AOP

Liverpool-kapteeni Jordan Hendersonin tulevaisuus on viimein varmistunut – punaisten kapteeni allekirjoitti tiistaina seuran kanssa jatkosopimuksen.

Hendersonin allekirjoittama jatkosopimus jatkaa miehen 10-vuotista uraa Anfieldillä ja pitää miehen seurassa vuoteen 2025 saakka. Vanhojen luottopelaajiensa jatkosopimuksiin keskittynyt Liverpool on kesän aikana solminut jo Virgil van Dijkin, Fabinhon, Alisson Beckerin, Trent Alexander-Arnoldin sekä Andy Robertsonin kanssa jatkosopimukset.

Liverpool-kippari kommentoi jatkosopimustaan onnellisena seuran kotisivuilla. Mies katseli taaksepäin 10-vuotista uraansa Anfieldillä ja avasi tulevaisuuden toiveitaan.

”Olen luonnollisesti erittäin otettu ja ylpeä saadessani jatkaa matkaani tällä.”

Henderson saapui Liverpooliin vuonna 2011 ja on pelannut punaisten paidalla lähes 400 ottelua.

Jatkosopimuksen allekirjoittaminen vei miehen muistoissa 10 vuoden takaisiin aikoihin kun tämä nuorena pelaajana asteli Anfieldin käytäviä ensimmäistä kertaa. Nyt vuosia myöhemmin Henderson on kipparoinut joukkueensa muun muassa Mestarien liigan mestaruuteen sekä Valioliigan mestaruuteen.

”Tuntuu kuin ei aikaakaan sitten kävelin täällä ensimmäistä kertaa. Samalla se tuntuu ikuisuudelta. Matkaan on mahtunut paljon ylä- ja alamäkiä, mutta en muuttaisi siitä mitään.”

”Olen kasvanut ja oppinut paljon sinä aikana kun olen ollut täällä ja saan kiittää siitä monia eri ihmisiä. Olen rakastanut jokaista hetkeä täällä, jopa niitä kaikkein vaikeimpia hetkiä.”

Hendersonin sopimusneuvottelut junnasivat pitkään paikallaan ja spekulaatioissa huhuttiin jopa miehen lähtöä seurasta.

”Haluan jatkaa täällä mahdollisimman pitkään – olen aina ollut sitä mieltä. Se, että saan jatkaa tätä matkaa on uskomaton asia minulle ja perheelleni. Toivon, että fanit ja seura tuntevat myös samoin.”

Liverpool lähtee tulevalla kaudella jälleen taistelemaan täysin ottein mestaruuksista. Joukkueen viime kausi ei täysi katastrofi sentään ollut, mutta mestaruuksia tai pokaaleja ajatellen, joukkue jäi kauas. Uusien jatkosopimusten myötä Liverpool on useiden luottopelaajiensa kanssa valmis uuteen kauteen – sen tuntee myös Henderson.

”Olemme nälkäisempiä kuin koskaan aiemmin. Jokainen tuleva vuosi on suurin haasteemme, suurin kautemme.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga